«Η ΠΟΕΔΗΝ δεν μαζεύει κόσμο ούτε για… αγώνα μπάσκετ»

«Ηχηρή» απάντηση με μία δόση από μπασκετικό χιούμορ δίνει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης στην ΠΟΕΔΗΝ, μετά από ανακοίνωση της τελευταίας.

«Όσον αφορά στην ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ, τους κινηματογραφιστές των τρωκτικών, τους μπροστάρηδες συγκεντρώσεων που δεν συμπληρώνουν αριθμό ανθρώπων ούτε για αγώνα μπάσκετ, τους εμπνευστές χολεριασμένων σεναρίων, τους ανθρώπους που κατασυκοφαντούν τους ίδιους τους εργαζόμενους στον χώρο της Υγείας και δημιουργούν

αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες της χώρας, δηλώνουμε απερίφραστα πως ως εδώ και μη παρέκει. Είναι υποχρέωση της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας να υπερασπιστεί με κάθε νόμιμο μέσο το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, τους λειτουργούς του, αλλά και τους πολίτες της χώρας, απέναντι σε κάθε αήθη επίθεση», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός.

Η εν λόγω, κατά γενική ομολογία πολύ εμπνευσμένη απάντηση του κ. Πολάκη, ήρθε με αφορμή ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), που κάνει λόγο για «πόρισμα κόλαφο για την κυβέρνηση, των συμβάντων στα χειρουργεία του Νοσοκομείου Ζακύνθου», το οποίος όπως υποστηρίζει η Ομοσπονδία «το κρατούν επτασφράγιστο μυστικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα