Η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν ακύρωσε την επίσκεψή της στην Ελλάδα λόγω κορονοϊού (video)

Δε θα έρθει τελικά η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν στην Ελλάδα, καθώς είναι σε καραντίνα μέχρι και την Τρίτη (06/10). Η Πρόεδρος της Κομισιόν με ανάρτησή της στο Twitter εξηγεί ότι παρόλο που θα ήθελε, λόγω κορονοϊού δε θα επισκεφθεί την Τετάρτη (07/10) την Ελλάδα, όπως είχε προγραμματιστεί.

«Θα ήθελα πολύ να πάω στην Ελλάδα

αυτήν την εβδομάδα, αλλά ο κορονοϊός κάνει τα πράγματα δύσκολα. Είμαι σε αυτοαπομόνωση τώρα. Λυπάμαι πολύ και υπόσχομαι να επισκεφθώ την Ελλάδα μόλις η κατάσταση το επιστρέψει», αναφέρει, προσθέτοντας ένα «ευχαριστώ» στα Ελληνικά στο τέλος.

Παρόλο που και το δεύτερο τεστ της ήταν αρνητικό, η Πρόεδρος της Κομισιόν θα παραμείνει σε απομόνωση έως και την Τρίτη (06/10). Η ακύρωση της επίσκεψης της Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν δεν είναι άσχετη με την κριτική που είχε δεχθεί για το ταξίδι της στην Πορτογαλία εν μέσω κορονοϊού. Ήταν ταξίδι ουσιαστικής σημασίας; Αυτό ήταν το ερώτημα που έθεσαν οι δημοσιογράφοι στην καθιερωμένη ενημέρωση των συντακτών. Ένα ακόμη ταξίδι μη απόλυτης ανάγκης θα προκαλούσε σίγουρα περαιτέρω κριτική.

I would have loved to go to Greece this week but coronavirus is making things difficult. I’m now in self isolation. I am very sorry, and I promise to visit Greece as soon as the situation allows it. Ευχαριστώ! pic.twitter.com/pl0VxU912P

— Ursula von der Leyen (@vonderleyen) October 5, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα