Η Μαίρη από το Bar αποκαλύπτει τι έκρυβε το περιβόητο χαρτάκι (video)

Το παρόν άρθρο αποτελεί blast from the past, καθώς επαναφέρει στη δημοσιότητα ένα θέμα που είχε απασχολήσει το τηλεοπτικό κοινό 15 χρόνια πριν.

Η Μαίρη Γεώρτση, που υπήρξε παίκτρια του ριάλιτι Bar, είχε έρθει δεύτερη στο τελικό αποτέλεσμα, χάνοντας το χρηματικό έπαθλο των 50 εκατομμυρίων δραχμών από τον Ανδρέα Παρασκάκη, όμως είχε μείνει στην «ιστορία» των «ριάλιτι για την περιβόητη στρατηγική» της, καθώς και για εκείνο το περίφημο «χαρτάκι» που κάποτε είχε δώσει σε συμπαίκτριά της.

Έκτοτε,

η φημολογία αλλά και οι πάσης φύσης υποθέσεις για το τι έγραφε τελικά το χαρτάκι, εξελίχθηκαν σε… αστικό μύθο, τον οποίο η ίδια η Μαίρη, 15 χρόνια μετά, αποφάσισε να διαλευκάνει.

Σε συνέντευξή της στο Down Town αποκαλύπτει τι ακριβώς είχε συμβεί: «Λοιπόν, κάποια μέρα είδα στεναχωρημένη μια παίκτρια, τη Σοφία. Μου έκανε νόημα να πάμε κάπου μόνες μας και μου εκμυστηρεύτηκε τη στεναχώρια της, το άγχος της, τον έρωτά της για τον Λορέντζο.

Την άλλη μέρα λοιπόν της έγραψα σ’ ένα χαρτάκι την Ιθάκη του Καβάφη. «Σαν πας στον πηγαιμό για την Ιθάκη να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος» κ.λ.π. Νόμιζα ότι δεν κατάλαβε τίποτα ο κόσμος, όμως τα κατάλαβε όλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα