Η «φρεσκοχωρισμένη» Μαρία Μπακοδήμου σε μια σέξι φωτογράφηση στα 52 της (εικόνες)

Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε μια σούπερ σέξι φωτογράφηση λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον Τίμο Λειβαδίτη.

Φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό ποζάρει σέξι κι αναστατώνει στα 52 της. «Ήθελα να κάνω σέξι φωτογράφιση τώρα που μπορώ ακόμα. Θα πουν πώς φωτογραφίζεται έτσι μια μητέρα με δυο ανήλικα παιδιά. Πόσων χρόνων είναι και πόσο photoshop έχει πέσει, αλλά δεν με νοιάζει καθόλου»», δήλωσε στο περιοδικό Down Town.

Όσο για τον χωρισμό της είπε:«Ο χωρισμός δεν είναι πρόσφατος, έχει γίνει από τον Σεπτέμβριο. Καταρχάς, ο χωρισμός είναι συμβολικός. Τελειώνει μία σχέση σε μια συγκεκριμένη μορφή της. Ο χωρισμός μπορεί να φέρει αναγέννηση σε μία σχέση, να την κάνει να μετατραπεί σε κάτι άλλο.

Τον Τίμο τον αγαπώ και τον εκτιμώ, οπότε χαίρομαι να ανακαλύπτω μαζί του νέους τρόπους για να ζούμε μαζί. Όταν αγαπάς κάποιον, δεν χάνεσαι. Αλλάζει η μορφή της σχέσης σε κάτι άλλο και αυτό είναι κομμάτι της ωριμότητας που έχω πια. Είναι μια σχέση που έχει σεβασμό, αγάπη, φιλία…

Στις προηγούμενες σχέσεις μου δεν υπήρχαν αυτά και γι’ αυτό δεν μιλάω με κανέναν πρώην μου, εκτός από τον πατέρα των παιδιών μου, βέβαια».

Πώς είναι η ζωή της εκτός τηλεόρασης; «Ανακαλύπτω μια Μαρία που θέλει να ζήσει με έναν άλλο τρόπο. Θέλω να περνάω καλά, να είμαι πιο χαλαρή, να βρω το fun που έχω χάσει. Γιατί έχω δουλέψει πολύ, σαν εργάτρια. Δεν είχα την έγνοια να διασκεδάσω, προτεραιότητα ήταν η δουλειά. Θέλει άλλη τοποθέτηση όμως η ζωή».

Keywords
Τυχαία Θέματα