Η εξομολόγηση του Κριστιάνο Ρονάλντο για τον γιο του

Σε λίγες ημέρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα γίνει ξανά πατέρας, διανύοντας μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του. Για την πατρότητα αλλά και τη μεγάλη αγάπη που έχει στον πρωτότοκο γιο του, μίλησε ο πορτογάλος σταρ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πορτογαλική εφημερίδα Hola.

«Η πατρότητα είναι ένα μοναδικό και προσωπικό ταξίδι, κάτι που με άλλαξε τελείως. Μου έμαθε πράγματα για την αγάπη που δεν ήξερα ότι υπήρχαν. Με μαλάκωσε και μου έδωσε μια διαφορετική προοπτική για το τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή μου», αποκάλυψε στο περιοδικό.

Όσον αφορά στον πρωτότοκο γιο του, τον Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ, ανέφερε ότι αγαπά πολύ το ποδόσφαιρο και ότι παίζει συνέχεια. Χαρακτηριστικά είπε ότι «συχνά είναι δύσκολο να τον κάνουμε να καθίσει και να φάει γιατί είναι συνέχεια έξω και κλωτσάει μια μπάλα. Υποθέτω πως είναι στο αίμα του. Είναι πολύ στοργικός, προσεκτικός, φιλικός, γεμάτος σεβασμό και ανοιχτός με τους ανθρώπους. Όλοι όσοι τον γνωρίζουν εντυπωσιάζονται με την αυτοπεποίθησή του. Αυτό με κάνει να αισθάνομαι πολύ περήφανος ως πατέρας».

Keywords
Τυχαία Θέματα