Η Ευανθία Ρεμπούτσικα εγκατέλειψε την Ελλάδα και μετακόμισε στο Βέλγιο

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα αποφάσισε εδώ και λίγο καιρό να φύγει από την Ελλάδα καθώς η κατάσταση της χώρας δεν την άφηνε να εκφραστεί καλλιτεχνικά.

Πλέον ζει στο Βέλγιο και έδωσε συνέντευξη μιλώντας για τη ζωή της σήμερα. «Έφυγα από την Ελλάδα γιατί τον τελευταίο καιρό ένιωθα ότι ήµουν πολύ εγκλωβισµένη, πως γυρνούσα συνέχεια γύρω από τον εαυτό µου… Είχα πάψει να κάνω όνειρα και ζούσα

συνέχεια µε έναν κόµπο στον λαιµό. Όταν νιώθεις πως η ζωή σου περιορίζεται και στριµώχνονται τα όνειρά σου, όταν δεν µπορείς να ανασάνεις και σου λείπει οξυγόνο για να δηµιουργήσεις, τότε παίρνεις τις αποφάσεις σου», δήλωσε στη realnews.

Και συνέχισε: «Πάντα, όµως, µου άρεσε η ελευθερία που σου δίνει το να ταξιδεύεις τον κόσµο µε µια βαλίτσα και ένα βιολί. Είναι κάτι που µε γοητεύει και µου δίνει την ευκαιρία να γράφω. Τα τελευταία χρόνια ήµουν, άλλωστε, πολύ συχνά στην Κωνσταντινούπολη, γιατί εργαζόµουν εκεί και έγραφα µουσική για τον κινηµατογράφο. ∆υστυχώς, όµως, τα γεγονότα και η τωρινή πολιτική κατάσταση που επικρατεί έκλεισαν, προς το παρόν θέλω να ελπίζω, ένα µεγάλο και όµορφο κοµµάτι της δουλειάς µου. Φυσικά οι σχέσεις µου µε την Ελλάδα δεν µπορούν να διαρραγούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα