Η Εθνική αναχώρησε για Κροατία – «Παπασταθόπουλος και Παπαδόπουλος προκαλούν» (εικόνες – video)

Η Εθνική Ελλάδας αναχώρησε για το Ζάγκρεμπ όπου θα αντιμετωπίσει αύριο Πέμπτη (9/11) την Κροατία για τα μπαράζ του Μουντιάλ 2018, επιδιώκοντας να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση.

Στο μεταξύ δηλώσεις για το αυριανό παιχνίδι έκανε ο κροάτης διεθνής εξτρέμ της Άιντραχτ, Άντε Ρέμπιτς, επισημαίνοντας ότι οι Έλληνες παίζουν «βρώμικα», καθώς και ότι οι Παπασταθόπουλος και Παπαδόπουλος θέλουν να προκαλούν.

«Έχει περάσει μεγάλο διάστημα από την τελευταία κλήση μου,

δυόμιση χρόνια. Φοράω ξανά την αγαπημένη μου φανέλα. Οι Έλληνες… μένουν όλοι πίσω, όλοι αμύνονται. Παλεύουν, θα έλεγα είναι “βρώμικοι”. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις προκλήσεις.

Τόσο ο Παπασταθόπουλος, όσο και ο Παπαδόπουλος είναι διαφορετικοί παίκτες σε συλλογικό και σε εθνικό επίπεδο. Στην εθνική ομάδα τους αρέσει να προκαλούν. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι από τους σκληρούς αμυντικούς, με τους οποίους έχω αναμετρηθεί.

Είναι δυνατός, έχει καλή τεχνική. Δεν θα είναι εύκολο, απέναντι στην άμυνά τους. Αλλά η Κροατία είναι καλύτερη. Ελπίζω το γήπεδο να είναι γεμάτο», δήλωσε ο Ρέμπιτς.

Δείτε φωτογραφίες από την αναχώρηση:

Δείτε το βίντεο από την αναχώρηση των παικτών:

081117_enthiki from eurokinissi on Vimeo.

Keywords
Τυχαία Θέματα