Η επιστολή του Ολυμπιακού στις ομάδες της Αδριατικής Λίγκας για θετική ψήφο

Ο Ολυμπιακός, με τις εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ να καταιγιστικές, έστειλε επιστολή στην Αδριατική Λίγκα (ABA League) και ζητάει τη θετική ψήφο των συλλόγων, για να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, λέγοντας πως θα ανεβεί η εμπορική χρήση της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» έστειλαν επιστολή στις 05/05 και κρίσιμη συνέλευση που θα γίνει στις 24/05 στη Μπάνια Λούκα. Ο σέρβος δημοσιογράφος Βλάνταν Τεγκέλτιγια

έδωσε στη δημοσιότητα τη συγκεκριμένη επιστολή, με την οποία οι «ερυθρόλευκοι», ξεκαθαρίζουν πως ενδεχόμενη παρουσία του Ολυμπιακού στην ABA Liga θα αποτελούσε εγγύηση για περαιτέρω πρόοδο της Λίγκας

Αναλυτικά η επιστολή του Ολυμπιακού:

«Σε συνέχεια των συζητήσεων μας σας ενημερώνουμε για την επιθυμία μας να συμμετέχουμε στην Αδριατική Λίγκα και ζητάμε τη θετική σας ψήφο στην επερχόμενη Γ.Σ .

Αναμφισβήτητα τα τελευταία χρόνια η διοργάνωση έχει κάνει βήματα προόδου και δικαίως συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες διοργανώσεις της Ευρώπης.

Για αυτό το λόγο αισιοδοξούμε πως με την παρουσία μας θα ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο την εμπορική χρήση της διοργάνωσης. Επίσης με την εμπειρία που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε στην ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο της Λίγκας».

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος της Αδριατικής Λίγκας, Ιγκόρ Ντόντικ, μίλησε για το ενδεχόμενο να παίξει ο Ολυμπιακός στην ΑΒΑ League και θεωρεί ως μία θετική κίνηση αυτό το ενδεχόμενο. Υπογράμμισε πως η απόφαση ανήκει στους συλλόγους – μετόχους, όπως από την πρώτη στιγμή είχε γίνει γνωστό, ενώ αποκάλυψε και τέσσερις ομάδες (Τσεντεβίτα, Ερυθρός Αστέρας, ΚΚ FMP και Μέγκα Μπεμάξ) που δεν θέλουν τους «ερυθρόλευκους».

Δείτε την επιστολή του Ολυμπιακού, όπως την «ανέβασε» ο σέρβος δημοσιογράφος Βλάνταν Τεγκέλτιγια στο instagram:

Keywords
Τυχαία Θέματα