Η Μπαρτσελόνα ο φόβος και ο τρόμος της Ισπανίας – Αήττητη για 29 ματς

Μετά από μια συγκλονιστική ανατροπή, όταν μένοντας πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά, κατάφερε να νικήσει με 4-2 τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να αποσπαστεί εννέα βαθμούς στην κορυφή της La Liga, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο τον τίτλο.

Τον Αύγουστο, μετά από μια ταπεινωτική ήττα με 5-1 από την Ρεάλ Μαδρίτης στις δυο συναντήσεις στο ισπανικό Super Cup,

η κατάσταση ήταν αδιανόητη. Οι Καταλανοί είχαν χάσει τον Νεϊμάρ και δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν τον κορυφαίο καλοκαιρινό στόχο τους, Φιλίππο Κουτίνιο. Ο πρώην παίχτης της Λίβερπουλ είναι τώρα παίκτης της Μπαρτσελόνα, αλλά έτσι κι αλλιώς οι καταλανοί δείχνουν χωρίς αντίπαλο.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι αήττητη σε 29 αγωνιστικές και κατάφερε αυτή τη νίκη στο Anoeta, έδρα όπου δεν είχαν κερδίσει στη La Liga από το 2007.

«Έχουν περάσει χρόνια από τη στιγμή που κερδίσαμε εδώ στο πρωτάθλημα και φαινόταν πως θα γινόταν αυτό, όταν βρεθήκαμε δύο γκολ πίσω αλλά είχαμε τη δυνατότητα να αντιδράσουμε», δήλωσε ο μέσος Σέρχιο Μπουσκέτς.

«Είμαστε σε εξαιρετικό επίπεδο και ορισμένοι από τους αντιπάλους μας έχουν στραβοπατήσει, λίγο περισσότερο από τους άλλους, είμαστε αήττητοι και κερδίσαμε σε σκληρές έδρες. Μετά το Super Cup αυτό που είπαμε, ήταν να σηκωθούμε και να προχωρήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα