Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη 44χρονη στην Αιτωλοακαρνανία – Πολλά τα ερωτήματα

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το αυτοκίνητο της 44χρονηςΣίγουρος ο ιδιωτικός ερευνητής πως ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργειαΜαρτυρία κυνηγών της περιοχής ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα για την υπόθεση

Ένα ακόμη βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε φούρνο της περιοχής ήρθε στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο της 44χρονης στην Αιτωλοακαρνανία. Σε αυτό φαίνεται το αυτοκίνητο της 44χρονης να κινείται

στο δρόμο, χωρίς να διακρίνεται καθαρά αν ήταν μόνη της μέσα σε αυτό.

Επίσης, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στο ρεπορτάζ του Star, μία οικογένεια κατέθεσε στην ασφάλεια Αγρινίου, ότι την επόμενη μέρα της εξαφάνισης, την Κυριακή δηλαδή, είδε το αυτοκίνητο της 44χρονης, στην παραλία που βρέθηκε. Είπε ότι τα τζάμια ήταν θολά και ότι εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η μηχανή του ΙΧ ήταν ακόμα αναμμένη.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν τη συγκεκριμένη μαρτυρία, το νέο βίντεο αλλά και όλα τα υπόλοιπα που υπάρχουν με το αυτοκίνητο της 44χρονης.

Η οικογένειά της έχει προσλάβει ιδιωτικό ερευνητή με σκοπό να μάθει την αλήθεια, ενώ εκείνος ισχυρίζεται ότι η άτυχη γυναίκα δεν αυτοκτόνησε αλλά δολοφονήθηκε και μεταφέρθηκε νεκρή στο σημείο που βρέθηκε.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι υποψίες της οικογένειας ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία είναι αυτές που την οδήγησαν στη λύση του ιδιωτικού ντετέκτιβ, προκειμένου να διερευνήσει την υπόθεση.

Δείτε επίσης: Ντοκουμέντο από την τελευταία διαδρομή της 44χρονης – Νέα ερωτηματικά (video)

Σίγουρα είναι δολοφονία ο θάνατος της 44χρονης

Όπως είπε στην κάμερα του Star ο ιδιωτικός ερευνητής: «Θέλω να βγει η αλήθεια. Μια γυναίκα δεν φεύγει τόσα χιλιόμετρα να αυτοκτονήσει εδώ. Το τηλέφωνο που είναι; H γυναίκα δεν αυτοκτόνησε. Eίχε τρία παιδιά, είπε πάω για γλυκά και θα γυρίσω πίσω… Κάποιο ραντεβού έδωσε με κάποιον κύριο ή κυρία… Την πήρανε κάπου αλλού και τη μεταφέρανε εδώ, χίλια τα εκατό νεκρή… Ερωτευμένη να ήταν με τον Θεό δεν θα ερχόταν εδώ».

Δείτε επίσης: «Δολοφονία 100% ο θάνατος της 44χρονης στην Κατοχή», λέει ιδιωτικός ερευνητής

Το μυστήριο περιπλέκεται ακόμα, μετά τους ισχυρισμούς δύο κυνηγών που λένε ότι μέχρι τις 4 το απόγευμα εκείνου του Σαββάτου δεν υπήρχε κανένα αυτοκίνητο στην παραλία της Τριχωνίδας, εκεί δηλαδή όπου βρέθηκε η άτυχη γυναίκα.

Δείτε επίσης: Μαρτυρία κυνηγών ανατρέπει τα δεδομένα στην υπόθεση της 44χρονης (video)

Δείτε επίσης: Συνεχίζεται το «θρίλερ» με τη 44χρονη – Στο φως νέο βίντεο – ντοκουμέντο

Δείτε επίσης: Βρήκαν άγνωστη ουσία στον λαιμό της 44χρονης από την Αιτωλοακαρνανία

Keywords
Τυχαία Θέματα