Η Αυγή χρεώνει 23 διορισμούς Γεωργιάδη στο ΚΕΕΛΠΝΟ – Διαψεύδει ο ίδιος

Πόλεμος ανάμεσα στην εφημερίδα Αυγή και τον Άδωνη Γεωργιάδη έχει ξεσπάσει, με αφορμή έγγραφο που επικαλείται η εφημερίδα και στο αναγράφονται οι διορισμοί του πρώην υπουργού Υγείας στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Όπως γράφει η εφημερίδα, ο κ. Πολάκης παρουσίασε επίσημο έγγραφο του ΚΕΕΛΠΝΟ με 23 ονόματα διοριζομένων τα οποία είχαν δίπλα το όνομα του Άδωνη Γεωργιάδη, της συζύγου του ή του διευθυντή του γραφείου του.

Αφορμή για τη μήνυση ήταν η καταγγελία του υφυπουργού Υγείας στην Ολομέλεια της Βουλής πως όταν ο Άδωνης Γεωργιάδης ήταν υπουργός Υγείας έστελνε εκείνος και η σύζυγός του «ραβασάκια» στο ΚΕΕΛΠΝΟ προκειμένου να γίνουν διορισμοί.

Ο φάκελος με τους διορισμούς Γεωργιάδη βρίσκεται εδώ και περίπου έναν χρόνο στη Δικαιοσύνη, όπως είπε στην Επιτροπή Δεοντολογίας ο Π. Πολάκης, που δεν έκρυψε τον προβληματισμό του επειδή η μεν καταγγελία για διορισμούς κρατείται ένα έτος, η δε μήνυση για την αποκάλυψη των διορισμών απεστάλη τάχιστα στη Βουλή.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, σύμφωνα με πληροφορίες της Αυγής, παρουσίασε επίσημο έγγραφο του ΚΕΕΛΠΝΟ με 23 ονόματα διοριζομένων τα οποία είχαν δίπλα το όνομα του Άδ. Γεωργιάδη, της συζύγου του ή του διευθυντή του γραφείου του.

Συγκεκριμένα, από τους 23 διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ που καταγράφονται στο έγγραφο:

* Ένας (1) είχε δίπλα το όνομα της συζύγου του Άδ. Γεωργιάδη Ευγενίας Μανωλίδου.

* Πέντε (5) είχαν το όνομα του Άδ. Γεωργιάδη.

* Δεκαεπτά (17) το όνομα Θεοδωράτος που αντιστοιχεί στο όνομα του τότε συμβούλου του Γιάννη Θεοδωράτου.

Διαψεύδει ο Γεωργιάδης

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με tweet του διαψεύδει την ύπαρξη αυτού του εγγράφου, σχολιάζοντας πως είναι ντροπή η Αυγή να γράφει ψέματα.

«Κανένα χαρτί δεν κατετέθη και καμμιά γνωμοδότηση της Επιστημονικής Υπηρεσίας», ξεκαθαρίζει.

Ντροπή η @AvgiOnline να γράφει ψέματα. Κανένα χαρτί δεν κατετέθη και καμμιά γνωμοδότηση της Επιστημονικής Υπηρεσίας pic.twitter.com/SKOapSUQPs

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) 8 Φεβρουαρίου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα