Για τα μάτια μιας γυναίκας το φονικό στο Μοσχάτο – Το χρονικό της τραγωδίας (εικόνες)

Ο 39χρονος αθλητής πυροβόλησε και σκότωσε τον 47χρονο«Τον σκότωσα για μία γυναίκα», είπε στις ΑρχέςΧωρίς νόμιμη άδεια το όπλο του εγκλήματοςΟ 39χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το θύμα πήγε στο πρακτορείο για να τον απειλήσει

Συγκλονισμένοι παρακολουθούν τις εξελίξεις οι κάτοικοι του Μοσχάτου, μετά την άγρια δολοφονία ενός άνδρα μέσα σε πρακτορείο ΟΠΑΠ από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ της Πέμπτης, στην οδό Μακρυγιάννη, όταν οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν πυροβολισμό μέσα από

το πρακτορείο.

Στην αρχή οι πληροφορίες έκαναν λόγο για εισβολή δύο ένοπλων στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ, με σκοπό τη ληστεία, ωστόσο λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε το άγριο έγκλημα.

Άνδρες της αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο, βρήκαν κατεβασμένα τα ρολά του πρακτορείου. Αφού μπήκαν στον χώρο, εντόπισαν νεκρό έναν άνδρα. Ήταν ο υπάλληλος του πρακτορείου, ο οποίος όπως αποδείχθηκε από τις έρευνες, δέχθηκε μία σφαίρα στο κεφάλι, από τον ιδιοκτήτη, γνωστό Παραολυμπιονίκη της κολύμβησης.

Οι άνδρες της Αστυνομίας κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε στις αρχές, πυροβόλησε και σκότωσε τον 47χρονο με πυροβόλο όπλο, έπειτα από έντονο καυγά.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο 39χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το θύμα πήγε στο πρακτορείο για να τον απειλήσει, καθώς επίκειται κάποιο δικαστήριο για την επιμέλεια των παιδιών του θύματος με την εν διαστάσει σύζυγό του.

Ο παραολυμπιονίκης είχε συνάψει σχέση με την εν διαστάσει σύζυγο του θύματος, ο οποίος δεν ήταν τελικά υπάλληλος του πρακτορείου, όπως αρχικά διέρρευσε από αστυνομικές πηγές, αλλά ιδιοκτήτης ενός μικρού ξενοδοχείου στον Πειραιά.

«Δεν ήθελα να τον σκοτώσω, δεν ξέρω πως θόλωσε το μυαλό μου, ήταν μια πράξη της στιγμής. Είχαμε έντονο καυγά και ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω πως το έκανα».

Όπως είπε ο δράστης στους αστυνομικούς, ο 47χρονος πήγε στο πρακτορείο του κρατώντας ένα όπλο. Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός των δύο ανδρών, ενώ σύμφωνα πάντα με την ομολογία του παραολυμπιονίκη, σε κάποια στιγμή προσπάθησε να πάρει το όπλο από το θύμα και αυτό εκπυρσοκρότησε.

Στο σημείο, πάντως, της ανθρωποκτονίας βρέθηκαν πέντε κάλυκες από το 22αρι όπλο, που κατείχε παράνομα ο 47χρονος. Το όπλο βρέθηκε από αστυνομικούς μέσα στο πρακτορείο.

Σημειώνεται, ότι το ίδιο το θύμα τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε ότι τον έχουν πυροβολήσει. Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, εξέπνευσε.

Ο παραολυμπιονίκης αμέσως μετά το περιστατικό κατέβασε τα ρολά του πρακτορείου και ενώ το θύμα ήταν στο έδαφος και πήγε στο σπίτι του όπου και συνελήφθη, λίγη ώρα αργότερα.

Χωρίς νόμιμη άδεια το όπλο του εγκλήματος

Οι αστυνομικοί βρήκαν στον τόπο του εγκλήματος και το όπλο, ένα πιστόλι 22 χιλιοστών για το οποίο δεν υπήρχε νόμιμη άδεια, ενώ ο Παραολυμπιονίκης ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν δικό του, αλλά ότι το άρπαξε από το θύμα την ώρα του καυγά.

Keywords
Τυχαία Θέματα