Φρίκη: Πατέρας μαστιγώνει και ξυρίζει το κεφάλι 14χρονης (video)

Μια φρικιαστική ιστορία έφερε στο φως η Daily Mail με πρωταγωνιστή έναν «πατέρα» που μαστίγωσε και ξύρισε το κεφάλι 14 χρονης στη Λουιζιάνα επειδή έκανε το… έγκλημα να κατεβάσει στο κινητό της την δημοφιλή εφαρμογή Snapchat.

Στο βίντεο, το οποίο ο δράστης κοινοποίησε στο Facebook, ακούγεται ακόμα μια ανδρική φωνή που τον ενθαρρύνει. Πιθανότατα πρόκειται για τον άνδρα που κατέγραφε με το κινητό

του την σκηνή. Ο δράστης μαστίγωσε με τη ζώνη του τουλάχιστον 50 φορές το κορίτσι, και στη συνέχεια του ξύρισε το κεφάλι, αδιαφορώντας για τις κραυγές του.

Ο δράστης, που οι αρχές αναγνώρισαν ως τον 33χρονο Άλεξ Χάρισον ήταν τόσο ικανοποιημένος από την πράξη του, που έσπευσε να «ανεβάσει» το βίντεο με τις αδικαιολόγητα απαράδεκτες πράξεις του στο Facebook και το youtube, κάτι που τελικά οδήγησε στη σύλληψή του.

«Θέλει να γίνει πιο μεγάλη, θα πάρει ξύλο και ξύρισμα. Το σχολείο είναι για δουλειά και όχι για το γ…μενο Snapchat. Δεν έχει καμία δουλειά με αυτό το snap. Μείνετε συντονισμένοι» ακούγεται να λέει ο 33χρονος.

Το κορίτσι, το οποίο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν είναι κόρη του, είναι ή 14 ή 15 ετών.

Ο Χάρισον, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της Daily Mail φέρεται πως είναι πατέρας δύο παιδιών.

«Αυτό σημαίνει να είσαι ενήλικας» κατέληξε ο Χάρισον στο βίντεο-σοκ.

Πηγές από την εισαγγελία ανέφεραν ότι το κατηγορητήριο θα είναι βαρύ, καθώς διαπιστώνεται παιδική κακοποίηση, ενώ ο Χάρισον έχει ήδη «λερωμένο» ποινικό μητρώο.

Keywords
Τυχαία Θέματα