Η LG λανσάρει το νέο πολυτελές «LG Signature Edition»

Ένα νέο πολυτελές smartphone λανσάρει η LG στην αγορά της Ν. Κορέας, το οποίο έχει την ονομασία “LG Signature Edition” και βασίζεται στο μοντέλο, V30.

Τα χαρακτηριστικά του νέου smartphone είναι όμοια με την απλή έκδοση, υπάρχουν όμως και σημαντικές αλλαγές. Για παράδειγμα, η “γυάλινη πλάτη” του V30 έχει πλέον αντικατασταθεί από μία κεραμική πλάτη ζιρκονίου στο νέο LG Signature Edition. Η καινούργια είναι περισσότερο ανθεκτική χωρίς αυτό να σημαίνει

πως δεν μπορεί να σπάσει.

Από άποψη hardware, η συσκευή εξοπλίζεται με 6GB RAM –την ώρα που τα V30 και V30+ εξοπλίζονται με 4GB RAM- και με αποθηκευτικό χώρο 256GB. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι θα κυκλοφορήσει με Android 8.0 Oreo πάνω από το οποίο η LG “έχει περάσει” το δικό της UI.

Το μόνο κακό είναι πως θα κατασκευαστούν μόλις 300 τεμάχια από το LG Signature Edition που σημαίνει πως ακόμα και αν κάποιος ζει στη Ν. Κορέα θα δυσκολευτεί να το αποκτήσει.

Η LG θα δώσει μάλιστα τη δυνατότητα σε ορισμένους τυχερούς ιδιοκτήτες να έχουν τα ονόματά τους χαραγμένα στην πλάτη της συσκευής τους, η οποία στη συσκευασία θα περιλαμβάνει και δύο ζευγάρια ακουστικά, ένα ασύρματο και ένα ενσύρματο. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει κατά πάσα πιθανότητα στις 27 Δεκεμβρίου με τιμή περίπου $1820.

Keywords
Τυχαία Θέματα