«Φαρμάκι» Μουρίνιο για Βενγκέρ

Αυτή η κόντρα δεν λέει να λάβει τέλος… Ο Ζοσέ Μουρίνιο φρόντισε να ρίξει τη «σπόντα» του στον Αρσέν Βενγκέρ, λίγο μετά την πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον μεγάλο τελικό του Λιγκ Καπ, παρά την ήττα (2-1) από τη Χαλ στη μεταξύ τους ρεβάνς.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» σταμάτησαν το αήττητο σερί τους στα 17 παιχνίδια, αφού το 18ο ήταν ο επαναληπτικός με τις «τίγρεις» στο «KCOM Stadium» για το Capital One Cup.

Το σύνολο του Μάρκο Σίλβα πάλεψε και πήρε τη νίκη

με σκορ 2-1, όμως, η ήττα με το 2-0 στο πρώτο ματς, οδήγησε τη Γιουνάιτεντ στον τελικό του Φεβρουαρίου απέναντι στη Σαουθάμπτον, στο «Γουέμπλεϊ».

Ο Ζοσέ Μουρίνιο σε καμία περίπτωση δεν αποδέχθηκε το πέναλτι που δόθηκε στη Χαλ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Πέμπτης, ωστόσο, δεν θέλησε να το σχολιάσει και μάλιστα με τον τρόπο του, φρόντισε να… λάβει το μήνυμα και ο μεγάλος του αντίζηλος, Αρσέν Βενγκέρ.

«Θα ήθελα να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου γιατί δεν ήταν καθόλου εύκολο να περάσουμε στον τελικό. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Είναι αρκετό αυτό. Είμαι ήρεμος, συμπεριφέρθηκα σωστά στον πάγκο, δεν αποβλήθηκα, δεν θα με τιμωρήσουν, δεν μιλάω άλλο…» ήταν η δήλωση του «special one» με σαφή υπαινιγμό στην πρόσφατη αποβολή και την ανάρμοστη συμπεριφορά του Βενγκέρ στο παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Μπέρνλι, στο «Έμιρεϊτς», το περασμένο Σάββατο.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα