Εξώδικο Πολυμερόπουλου στη ΝΔ – «Μνημείο υποκρισίας η διαγραφή μου»

Εξώδικη διαμαρτυρία προς τη ΝΔ απέστειλε ο συνδικαλιστής Βασίλης Πολυμερόπουλος, σχετικά με τη διαγραφή του κόμμα, την οποία μάλιστα χαρακτηρίζει ως «μνημείο υποκρισίας και προδοσίας».

Δείτε επίσης: Τέλος από τη ΝΔ το «γαλάζιο» στέλεχος με το «μαϊμού» μεταπτυχιακό

Ο κ. Πολυμερόπουλος, ο οποίος είχε κριθεί ένοχος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για «χρήση υφ’ αρπαγής ψευδούς βεβαίωσης» λόγω του πλαστού μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, με το εξώδικό του ζητά την άμεση αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψής του,

με την ανάκληση των «συκοφαντικών και δυσφημιστικών» αναφορών που περιέχονταν στην ανακοίνωση διαγραφής του.

Δείτε επίσης: Καταδικάστηκε ο συνδικαλιστής της ΝΔ για το «μαϊμού» μεταπτυχιακό

Παράλληλα, ο πρόεδρος των εργαζομένων του δήμου Αθηναίων ισχυρίζεται πως «η γνησιότητα του επίμαχου τίτλου σπουδών έχει αποδειχθεί περίτρανα και σε αντίθεση με όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ έχει ελεγχθεί η γνησιότητα τόσο του πτυχίου όσο και του πιστοποιητικού παρακολούθησης του μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών μου, κατά τον έλεγχο που έγινε το 2013, όταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ήταν ο νυν πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης».

Τέλος, ο συνδικαλιστής κατηγορεί την ηγεσία της ΝΔ, για το ότι δεν ενημερώθηκε σχετικά με την υπόθεση, αλλά ούτε και ζήτησε από τον ίδιο εξηγήσεις, ενώ διεγράφη χωρίς να τηρηθεί η προβλεπόμενη από το καταστατικό του κόμματος πειθαρχική διαδικασία. Στο εξώδικό του ο κ. Πολυμερόπουλος συμπληρώνει πως η απόφαση για τη διαγραφή του ήταν βεβιασμένη και υπαγορευμένη από τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, με τρόπο ώστε η ηγεσία της ΝΔ «να φανεί άτεγκτη απέναντι σε φαινόμενα δήθεν διαφθοράς».

Keywords
Τυχαία Θέματα