Ερωτικό τρίγωνο Νέας Μάκρης: Ένοχος ο Στεφανάκης

Ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση ο Βαγγέλης ΣτεφανάκηςΈνοχη και η Μαριαλένα Μπλάχα

Ένοχος για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κρίθηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, ο Βαγγέλης Στεφανάκης, ο βασικός κατηγορούμενος στη δίκη για την υπόθεση του «ερωτικού τριγώνου της Νέας Μάκρης».

Ειδικότερα, ο Βαγγέλης Στεφανάκης κρίθηκε ένοχος από δικαστές και ενόρκους, όπως και πρωτόδικα. Ακόμα, κρίθηκε ένοχη την Μαριαλένα Μπλάχα, αδελφή της αδικοχαμένης Φαίης, για τα αδικήματα της ψευδορκίας και της υπόθαλψης εγκληματία.

Στο μεταξύ, την απόρριψη του αιτήματος της υπεράσπισης για να αναγνωριστούν στον κατηγορούμενο τα ελαφρυντικά του προτέρου εντίμου βίου, της καλής συμπεριφοράς μέσα στη φυλακή, αλλά και το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη, καθώς προσπάθησε να άρει τις συνέπειες της πράξης του, μεταφέροντας μετά τον ξυλοδαρμό τη Φαίη στο νοσοκομείο, ζήτησε η Εισαγγελέας της έδρας.

Το ιστορικό

Όλα ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2013. Τότε η 23χρονη, Φαίη Μπλάχα, κατέληξε στο νοσοκομείο έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό της από τον ερωτικό της σύντροφο Βαγγέλη Στεφανάκη.

Ο Στεφανάκης εκτός από τον ερωτικό δεσμό που διατηρούσε με την 23χρονη Φαίη, είχε συνάψει ερωτική σχέση και με την κατά εννέα χρόνια μεγαλύτερη αδελφή της, Μαριαλένα.

Η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με την εισαγγελέα, αμέσως μετά τα χτυπήματα του Στεφανάκη είχε πέσει σε βαθύ κώμα και η κατάσταση της υγείας της δεν θα άλλαζε ακόμη και αν είχε εισαχθεί από την πρώτη στιγμή σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Κατά την εισαγγελέα μάλιστα, τα χτυπήματα του κατηγορούμενου στη Φαίη ήταν επαγγελματικά καθώς ο Βαγγέλης Στεφανάκης γνώριζε πολεμικές τέχνες και για αυτό το λόγο γνώριζε επίσης, σύμφωνα με την εισαγγελική λειτουργό, τις συνέπειες που αυτά θα είχαν για την 23χρονη.

Keywords
Τυχαία Θέματα