Επίθεση στον Τραμπ εξαπέλυσε η διασημότερη transgender των ΗΠΑ (video)

Το twitter «ξεσήκωσε» η Caitlyn Jenner, ίσως η διασημότερη γυναίκα της transgender κοινότητας των ΗΠΑ, όταν εξαπέλυσε επίθεση έναντι του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Μπορεί η Caitlyn Jenner να είχε επιλέξει να παραμείνει σιωπηλή τόσο καιρό, αλλά μετά την απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ να καταργήσει τον κανονισμό του Μπαράκ Ομπάμα υπέρ των transgender ατόμων στα σχολεία, αποφάσισε να αντιδράσει δημόσια.

«Έχω ένα μήνυμα για τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Έκανες μια υπόσχεση ότι θα προστατεύσεις την LGBTQ κοινότητα της Αμερικής. Αυτά που κάνεις τώρα είναι σκέτη καταστροφή, αλλά μπορείς ακόμη να το διορθώσεις», τόνισε η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter.

Βέβαια, πρέπει να αναφερθεί εδώ ότι η Caitlyn Jenner δηλώνει ρεπουμπλικανή, ενώ παλιότερα είχε δηλώσει τη στήριξη της στον τωρινό πρόεδρο των ΗΠΑ, υποστηρίζοντας ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι μεγάλος υποστηρικτής των γυναικών.

Well @realDonaldTrump, from one Republican to another, this is a disaster. You made a promise to protect the LGBTQ community. Call me. pic.twitter.com/XwYe0LNUOq

— Caitlyn Jenner (@Caitlyn_Jenner) 24 Φεβρουαρίου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα