Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της επίθεσης στο Λονδίνο (εικόνες)

Στην πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες κόσμου για την επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της χθεσινής επίθεσης στην γέφυρα Ουέστμινστερ και το βρετανικό Κοινοβούλιο.

French Ambassador attends vigil in Trafalgar Square with Mayor of London and UK Ministers – FR & UK stand together #WestminsterAttack pic.twitter.com/8pqur7RyYp

French Embassy UK (@FranceintheUK) March 23, 2017

Οι κάτοικοι της πόλης αλλά και οι επισκέπτες είπαν όχι στο φόβο και άναψαν κεριά ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του δημάρχου Σαντίκ Καν, ο οποίος ζήτησε «όλοι να μαζευτούμε ως ένδειξη αλληλεγγύης και μνήμης σε αυτούς που έχασαν τη ζωή τους, να εκφράσουμε την συμπάθειά μας στις οικογένειες των θυμάτων και στους αγαπημένους τους και να δείξουμε στον κόσμο ότι είμαστε τώρα περισσότερο από ποτέ αφοσιωμένοι στις αξίες που διαφυλάσσουμε, κι ότι είμαστε ενωμένοι και ανοιχτοί».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως «το Λονδίνο είναι η μεγαλύτερη πόλη του κόσμου. Δεν θα υποχωρήσουμε στον τρόμο. Στεκόμαστε μαζί, μπροστά σε αυτούς που επιδιώκουν να μας πλήξουν και να καταστρέψουν τον τρόπο ζωής μας. Πάντα έτσι κάναμε, κι έτσι θα συνεχίσουμε».

Δείτε ακόμη:

#WeAreNotAfraid: Οι κάτοικοι του Λονδίνου μία μέρα μετά την αιματηρή επίθεση (εικόνες)

The vigil for the victims of yesterday’s horrific terrorist attack in London is underway in Trafalgar Square. #westandwithlondon #nofear pic.twitter.com/BgrLnXJBM3

— Janice Charette (@JaniceCharette) March 23, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα