Επανεμφάνιση Σώρρα με μήνυμα μέσω τηλεοπτικού σταθμού (video)

Μέσω του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας έστειλε μήνυμα να αφήσουν την γυναίκα του ήσυχη, η οποία επίσης έχει καταδικαστεί, ενώ ανέλαβε την ευθύνη για την υπόθεση της Πάτρας.

Όπως είπε ο καταζητούμενος αρχηγός της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις», θα καταθέσει γραπτή δήλωση στο Πενταμελές Εφετείο Πατρών, και «η αλήθεια θα λάμψει».

Στη συνέχεια, όπως είπε, σε δεύτερο σταθμό θα αποδειχθεί η αλήθεια στην αντιδικία του με τον Φώτη Λεπίδα, ενώ ισχυρίστηκε, σε ό,τι αφορά στα άλλα αδικήματα, πως

οι κατηγορίες δεν ευσταθούν. «Ας έχουν όλοι λίγη υπομονή και θα ξεκαθαρίσουν όλα».

Μιλώντας εκ μέρους της Βάιας Ρουγκλίου (σύζυγος Σώρρα), ο δικηγόρος τους, Βασίλης Νουλεζάς, είπε πως η ίδια δηλώνει πως δεν έχει σχέση ή ενεργό συμμετοχή και πως όλοι πρέπει να σεβαστούν το ότι είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Οι λόγοι για τους οποίους δεν εμφανίζεται είναι υποκειμενικοί, ενώ πρόσθεσε, «ένα κλίμα “τρομοκρατίας” σίγουρα υπάρχει και ο καθένας σίγουρα, θα πρόσεχε».

Μιλώντας, στον Νίκο Ευαγγελάτο ο γραμματέας της «Ελλήνων Συνέλευσις» Βασίλης Παπαθεοδώρου «άδειασε»… διακριτικά τον Αρτέμη Σώρρα, τονίζοντας πως «αν η Τράπεζα της Ελλάδας διαπίστωσε πως τα ομόλογα ήταν πλαστά έπρεπε να κινήσει διαδικασία εναντίον του», ενώ τόνισε πως στην θέση του «θα είχα παραδοθεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα