Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία του 11χρονου στο Μενίδι (video)

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου του 11χρονου μαθητή μέσα στο 6ο δημοτικό σχολείο του Μενιδίου. Μέχρι στιγμής στην περιοχή έχουν γίνει τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά, 31 προσαγωγές ατόμων και 22 κατ΄ οίκον έρευνες έχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα από 250 αστυνομικούς.

Το γλέντι

Αξιωματικοί της αστυνομίας, τους οποίους επικαλείται ο «Ελεύθερος Τύπος», αναφέρουν ότι οι προσκεκλημένοι σε γλέντι που γινόταν σε κοντινή απόσταση από το σχολείο είναι ύποπτοι για την

αδέσποτη σφαίρα. Αλλωστε, οι πρώτοι που προσήχθησαν ήταν τρία μέλη της οικογένειας, δύο άνδρες 50 και 25 χρόνων και μία γυναίκα, που φέρονται ως οργανωτές της γιορτής.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία των ερευνών. Και αυτό γιατί οι δράστες είχαν την ευκαιρία να «καθαρίσουν» τον χώρο από κρίσιμα ενοχοποιητικά στοιχεία, εξαιτίας του μεγάλου χρονικού διαστήματος που πέρασε από τον θανάσιμο τραυματισμού του αγοριού, αλλά και της δημοσιότητας που πήρε η υπόθεση.

«Αν δεν βρεθεί το όπλο και δεν υπάρξει επιβαρυντική κατάθεση μάρτυρα, πολύ δύσκολα θα επιτευχθεί ο εντοπισμός των δραστών» αναφέρει αρμόδιος αξιωματικός στον «Ελεύθερο Τύπο».

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο κάποιος ή κάποιοι από εκείνους που πυροβόλησαν να εξαφανίστηκαν μόλις ενημερώθηκαν ότι έπεσε νεκρό ένα παιδί από αδέσποτη σφαίρα. Μάλιστα, δεν αποκλείουν την περίπτωση να έχουν μετακινηθεί και φυγαδευτεί σε άλλους καταυλισμούς εκτός Αττικής, αφού ενδεχομένως έχουν εξαφανίσει πειστήρια που τους ενοχοποιούν, σημειώνει ο «Ελεύθερος Τύπος».

Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο Αχαρνών

Ένταση επικράτησε στο δημοτικό συμβούλιο του Μενιδίου, με αφορμή τον θάνατο του 11χρονου.

Οι κάτοικοι ζητούν από τους αρμοδίους να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, ωστέ να είναι τα παιδιά τους ασφαλή. Μάλιστα δηλώνουν πως θα κλείσουν δρόμους της περιοχής.

Το 11χρονο παιδάκι σκοτώθηκε μεσα στο 6ο δημοτικό της περιοχής, κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής.

Οι γονείς εξοργισμένοι και επιτέθηκαν φραστικά στον δήμαρχο Γιάννη Κασσαβό, επιρρίπτοντας του ευθύνες για την εγκληματικότητα στην περιοχή έχει ξεφύγει από κάθε όριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα