Ένας 94χρονος χήρος έκανε το πιο γλυκό πράγμα για να καταπολεμήσει τη μοναξιά του

Έναν πολύ γλυκό τρόπο βρήκε ένας 94χρονος χήρος για να καταπολεμήσει την μοναξιά του. Ο ηλικιωμένος κύριος έχασε την επί 66 χρόνια σύζυγό του και τα πράγματα όπως λέει άλλαξαν πολύ.

Έτσι μη μπορώντας να μείνει άλλο πια μόνος έφτιαξε μια πισίνα στην αυλή του σπιτιού του η οποία είναι δωρεάν για τα παιδιά της γειτονιάς και τους γονείς τους.

Ο Keith Davison, πρώην δικαστής, έχασε τη γυναίκα του Evy τον Απρίλιο του 2016 και έκτοτε δεν μπορούσε να αντέξει τη σιωπή μέσα στο σπίτι.

Ο ίδιος είναι πατέρας τριών

παιδιών και δεν έχει εγγόνια. Η πισίνα του όμως έγινε αμέσως διάσημη στα παιδιά της γειτονιάς, τα οποία τη χρησιμοποιούν καθημερινά και γεμίζουν το σπίτι του με γέλια και ζωντάνια.

Η Jessica Huebner, μία από τις μαμάδες που επισκέπτεται συχνά την πισίνα με τα τέσσερα παιδιά της, είπε για τον Keith: «Σκόρπισε την ευτυχία σε όλα τα παιδιά της γειτονιάς».

Και, όταν στο τέλος της ημέρας τα παιδιά επιστρέφουν στα σπίτια τους, ο Keith απολαμβάνει ένα ήσυχο μπάνιο στην πισίνα του, ήρεμος και ευτυχής.

Lonely after death of his wife, 94-yr-old Keith Davison just put in a backyard pool for the neighborhood kids. Next on KARE #land10kstories pic.twitter.com/OWU77mI1IB

— Boyd Huppert (@BoydHuppert) 14 Αυγούστου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα