Εκπληκτικές αεροφωτογραφίες από όλο τον κόσμο καταγράφουν τον Χειμώνα (εικόνες)

Εντυπωσιακές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από κορυφαίους φωτογράφους από όλο τον κόσμο, καταγράφουν τον χειμώνα από drone.

Πανέμορφα χιονισμένα και κατάλευκα τοπία από μία διαφορετική γωνία λήψης, αποτυπώνουν την ομορφιά αυτής της δύσκολης και κρύας εποχής του χρόνου.

Δείτε τις εκπληκτικές χειμερινές φωτογραφίες:

Ο φωτογράφος Nansen Weber απεικονίζει την μετανάστευση χιλιάδων ταράνδων στην παγωμένη λίμνη Ennadai στον Καναδά.Ο καθεδρικός ναός, Naval Cathedral, στο Kronstadt της Ρωσίας.Λήψη
από τον Nansen Weber, καταγράφει μία κορυφογραμμή στη λίμνη Ennadai του Καναδά.Η περιοχή Bielsko-Biala στην Πολωνία από τον Tomasz Walczak.Ο φωτογράφος Nicola Tassis αποτύπωσε τα χιονισμένα δέντρα στο ιταλικό χωριό Piazzatorre.Λήψη από τον φωτογράφο Christopher Blair, χρησιμοποιώντας ένα DJI Phantom 3 Professional drone. Ένας φάρος στην παγωμένη λίμνη Rosseau in Muskoka, στο Οντάριο του Καναδά.Χιονισμένο μνημείο στην Αγία Πετρούπολη από τον φωτογράφο Stanislav Zaburdaev.Σκιέρ στα βουνά της Ρωσίας από τον φωτογράφο Maksim Tarasov.Ένα έκθεμα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στο Μεγάλο Πατριωτικό Πολεμικό Μουσείο στο Μινσκ της Λευκορωσίας, από το Salim Madjd.Αράζοντας πάνω στο χιόνι στην γέφυρα του New Hampshire από τον φωτογράφο Manish Mamtani.

Keywords
Τυχαία Θέματα