Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 1/02

Καλημέρα! Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός
Είναι η μέρα σας σήμερα και αυτό που δεν πρέπει να κάνετε είναι να προκαλείτε επιπλέον τις καταστάσεις γιατί είναι ήδη κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας… Ερωτικά, θα ήθελαν λίγο περισσότερη ηρεμία από αυτή που μπορείτε να διαθέσετε σήμερα… Επαγγελματικά, καλύτερα να σας ζηλεύουν γιατί τους μπαίνετε στο μάτι παρά να σας θεωρούν ακίνδυνους!

Ταύρος
Ωραιότατη διαίσθηση έχετε σήμερα

και αυτό που κάνετε είναι να ανακαλύπτετε αυτά που συμβαίνουν χωρίς καν να προσπαθήσετε… Ερωτικά, έχετε μία ανυπομονησία παραπάνω αλλά αυτό δεν είναι ότι δε θα πάρετε μία ικανοποίηση και αν δεν είναι λεκτική θα είναι με ένα υπονοούμενο μεγάλο… Επαγγελματικά, αντέχετε και αυτό σας κάνει να είστε πολύ καλοί στη διεκπεραίωση!

Δίδυμοι
Είστε σήμερα τόσο κοινωνικοί και σας προσεγγίζουν χωρίς να υπάρχει και κανένα πρόβλημα γιατί ξέρετε να ανταποκρίνεστε και εσείς και να είστε έτοιμοι για να συμπαρασταθείτε σε φίλους… Ερωτικά, ξέρετε να δίνετε σημασία τόση όση και να κάνετε τους άλλους να πιστεύουν ότι είστε μοναδικοί και αναντικατάστατοι… Επαγγελματικά, σας αρέσει να σας εκθειάζουν!

Καρκίνος
Ευτυχώς που σήμερα ξέρετε να αμύνεστε γιατί και αυτός είναι ένας τρόπος επίθεσης μοναδικός… Ερωτικά, σαφώς και έχετε δικαιώματα τα οποία πρέπει να τα βάλετε στην ίδια ζυγαριά με τις υποχρεώσεις και τελικά να υπάρξει μία ισορροπία αν και σήμερα οι τόνοι θα είναι υψηλοί… Επαγγελματικά, αντέχετε τις επιθέσεις αλλά όταν αποφασίσετε να αποκρούσετε αυτό είναι κάτι που το κάνετε με αρκετή φόρα!

Λέων
Μέρα που για εσάς το μυαλό σας τρέχει με γρήγορες ταχύτητες τόσο που να μην προλαβαίνετε να καταλάβετε τι συναισθήματα σας γεννιόνται σε καθετί που καλείστε να διαχειριστείτε.. Είναι γρήγορες οι εναλλαγές και εσείς καλείστε να τις ακολουθήσετε αν και με έναν τρόπο τις προκαλείτε… Ερωτικά, έχετε καταφέρει να σας έχουν εμπιστοσύνη ακόμα και όταν γίνεστε οξύθυμοι… Επαγγελματικά, ακολουθείστε το δρόμο που ακολουθούν οι πολλοί!

Παρθένος
Μέρα που έχετε πολλές ανησυχίες και οι περισσότερες προέρχονται από εσάς.. Ερωτικά, σας επιτρέπεται να αναζητάτε αλλά όχι και να μπαίνετε σε χωράφια που δεν έχετε κανένα λόγο να εμπλέκεστε ούτε καν να παρευρίσκεστε γιατί δε σας αφορά.. Επαγγελματικά, έχετε καταφέρει να νιώθετε ότι σας καταλαβαίνουν και ξέρουν να σας συμπαραστέκονται όταν θέλετε!

Ζυγός
Παίρνετε δύναμη από τους άλλους αλλά προσέξτε τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα σήμερα γιατί είστε επιρρεπείς στο να παρασύρεστε και βέβαια να επηρεάζεστε από εξωτερικούς παράγοντες… Ερωτικά, ξέρετε ότι η σημασία που σας δίνουν έχει κόστος γιατί και εσείς δεν μπορείτε να μην ανταποδίδετε… Επαγγελματικά, μην αντιδράτε παρορμητικά και πάρτε τον χρόνο σας!

Σκορπιός
Έχετε μεγάλη ευχέρεια σήμερα να προβείτε σε αποκαλύψεις που τουλάχιστον για τα επαγγελματικά σας θα είναι χρήσιμες.. Αν καταφέρετε και απομονώσετε το συναισθηματικό κομμάτι από το εργασιακό θα βγείτε και κερδισμένοι αλλά θα είναι επίπονο… Ερωτικά, θέλετε κάτι ως απόδειξη, και βέβαια δεν είναι κάτι που γίνεται τόσο γρήγορα!

Τοξότης
Μία μέρα που έχετε και εσείς κάθε λόγο να νιώθετε ότι υπερέχετε στα ερωτικά σας αλλά αυτό που σας δυσκολεύει είναι να παραδεχτείτε και κυρίως να δεσμευθείτε περισσότερο… Ερωτικά, σήμερα μοιάζετε να κοιτάτε τα γεγονότα «αφ’ υψηλού» χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εσωτερικά δεν έχετε ανυπομονησία αλλά απλώς κάνετε κινήσεις τακτικής… Επαγγελματικά, θέλετε να κατοχυρώσετε κάτι ως δικό σας και μετά να προχωρήσετε!

Αιγόκερως
Μία μέρα για εσάς με αρκετές δυσκολίες και αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να καταλάβετε ποια είναι τα στηρίγματα και ποιο τελικά το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.. Ερωτικά, είστε ευάλωτοι και θέλετε να πιστέψετε τα ωραία λόγια τα οποία ξέρετε ότι κατά βάθος δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν αυτούσια… Επαγγελματικά, υπάρχει έντονος ανταγωνισμός!

Υδροχόος
Καλά τα έχετε καταφέρει ως τώρα αλλά όταν πρέπει να σκεφθείτε και τα περαιτέρω μπαίνουν πολλά στη ζυγαριά και έτσι δυσκολεύεστε να βρείτε το σωστό αντίβαρο γιατί εξαρτάται από πολλά πράγματα και κυρίως όταν εμπλέκονται και συναισθήματα… Για τα ερωτικά σας δε θέλετε να κρύβεστε άλλο, και αποφασίζετε να κάνετε πρώτοι μία κίνηση.. Επαγγελματικά, θεωρείτε ότι τα πολλά λόγια, δημιουργούν μεγαλύτερη αναστάτωση!

Ιχθείς
Μέρα για εσάς με δυσκολίες γιατί βλέπετε ότι αυτά που είναι κεκτημένα σας δε σας δίνουν την ασφάλεια που θα θέλατε.. Ερωτικά, είστε επιθετικοί αλλά είναι προϊόν της ανασφάλειας που νιώθετε και με αυτόν τον τρόπο νομίζετε ότι θα ισορροπήσετε τα πράγματα… Επαγγελματικά, θα μάθετε κάτι που θα σας δυσκολέψει τη ρουτίνα σας, αλλά είναι απόφαση που δεν αλλάζει!

Πηγή:astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα