Ευθεία απειλή κατά της κυβέρνησης από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αστυνομικών

Ούτε τα προσχήματα -που επιτάσσει ο θεσμικός του ρόλος- δεν κράτησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Γερακαράκος, προκειμένου να εκφράσει την αντίθεσή του με την κυβέρνηση.

Στο πλαίσιο του ετήσιου χορού της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ο Γερακαράκος έβγαλε όλη του τη χολή εναντίον της κυβέρνησης, φτάνοντας μάλιστα από τον υπερβάλλοντα ζήλο, και στην απειλή, αφού ξεφώνισε αρκετά δραματικά ομολογουμένως «Εμείς μπορεί να μην είμαστε αύριο στο Σώμα, αλλά αυτοί δεν θα είναι κυβέρνηση».

Ο κ. Γερακαράκος τόνισε πως ο έλληνας αστυνομικός

όπως και ο πυροσβέστης και ο λιμενικός είναι αυτοί που κρατούν τη χώρα αλλά δυστυχώς κάποιοι, είπε, υπονοώντας σαφώς την κυβέρνηση, δεν το υπολογίζουν.

Το γεγονός αυτό όπως τόνισε είναι αναπόφευκτο να δημιουργήσει σύγκρουση. Εμείς, θα τους πούμε σύγκρουση κι όποιος κερδίσει. Εμείς μπορεί να μην είμαστε αύριο στο Σώμα, αλλά αυτοί δεν θα είναι κυβέρνηση, ανέφερε συγκεκριμένα.

«Οι δηλώσεις αυτές συνιστούν εκτροπή»

«Όσοι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το συνδικαλιστικό κίνημα, προσποιούμενοι την διασφάλιση των συμφερόντων αυτών που εκπροσωπούν, ως εφαλτήριο για την μεταπήδηση τους στην πολιτική σκηνή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν άλλο τρόπο και όχι μεθόδους του παρελθόντος που η ίδια η δημοκρατία έχει καταδικάσει» επισημαίνει το Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή προκλητικές δηλώσεις.

«Οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΑΣΥ, που κινούνται στα όρια της εκτροπής, τέτοιες μεθοδεύσεις και τέτοιους στόχους φανερώνουν, ενώ παράλληλα προσβάλουν τον υγιή συνδικαλισμό και απαξιώνουν τους συνδικαλιστικούς αγώνες των εργαζόμενων στα Σώματα Ασφάλειας», αναφέρεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα