Δώρο το κράνος του Σένα στον Χάμιλτον που έτρεμε από συγκίνηση (video)

Υπάρχουν κάποια δώρα τα οποία ξεπερνούν ακόμα και τα όνειρα των ανθρώπων. Ο Λούις Χάμιλτον το Σάββατο (10/6) ήταν από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους στον κόσμο αφού δέχτηκε ένα ιδιαίτερο δώρο.

Μετά την pole position που κατέκτησε στο GP του Καναδά έφτασε τις 65 και έπιασε στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας τον θρυλικό οδηγός της Formula 1, Άιρτον Σένα.

Έτσι, η οικογένεια του αδικοχαμένου Βραζιλιάνου σε συνεργασία με τους ανθρώπους της Formula 1

ετοίμασαν ένα σπουδαίο δώρο για τον Βρετανό ο οποίος δεν έχει κρύψει ποτέ τον θαυμασμό του για τον Σένα. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του ο Λούις Χάμιλτον παρέλαβε ένα κράνος από εκείνα που φορούσε ο σπουδαίος Βραζιλιάνος.

An unexpected surprise that @LewisHamilton will never forget
#F1 #CanadianGP pic.twitter.com/2Q6sLzi9ID

Formula 1 (@F1) June 10, 2017

Ο οδηγός της Mercedes δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του, ενώ ο τηλεοπτικός φακός τον συνέλαβε να φιλά το κράνος του Σένα. «Τρέμω. Ο Άιρτον είναι αυτός που με ενέπνευσε να βρεθώ εδώ. Το να φτάσω το ρεκόρ του και να παραλάβω αυτό το δώρο είναι η μεγαλύτερη τιμή. Η οικογένεια Σένα μου έστειλε αυτό, και δεν έχω στην κατοχή μου τίποτα από τον Σένα, αυτό είναι το πιο ξεχωριστό μου απόκτημα, πάνω από όλα μου τα τρόπαια.

Νιώθω τιμή που με τιμά αυτή η οικογένεια και ειλικρινά δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος. Έφτασα τον Άιρτον σε νίκες, πραγματικά ως παιδί σκεφτόμουν ότι αν ήμουν τυχερός θα μπορούσα να φτάσω τον Άιρτον και δεν μπορώ να το πιστέψω» ήταν μόνο ορισμένα από τα λόγια του.

Πηγή: Sport24

Keywords
Τυχαία Θέματα