ΔΕΗ: Προσλήψεις στην Διεύθυνση Υλικού και Προμηθειών Παραγωγής

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ∆ΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (∆ΥΠΠ), που εδρεύει στην Αθήνα, (Χαλκοκονδύλη 22) του Νοµού Αττικής και συγκεκριµένα του εξής, ανά υπηρεσία, ειδικότητα, και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων, µε τα αντίστοιχα απαιτούµενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:

2 ΠΕ Μηχανικών

(Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων)

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ∆ΕΗ ΑΕ / ∆ιεύθυνση Υλικού και Προµηθειών Παραγωγής, Χαλκοκονδύλη 22 Τ.Κ. 104 32 – ΑΘΗΝΑ, Απευθύνοντάς την υπόψη κας Κουµπαρούλη Βασιλικής, 2ος όροφος, γραφείο 204, τηλ. επικοινωνίας: 210 – 5292698.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Υποβολή Αιτήσεων από 09.06.2017 έως και 20.06.2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα