Δολοφονία Μακρή: Καταζητείται και ο αδελφός του βούλγαρου εκτελεστή

Συνελήφθη σήμερα βούλγαρος κακοποιός για τη δολοφονία του Γιάννη ΜακρήΚαταζητείται και ο 35χρονος αδερφός τουΟ Γιάννης Μακρής εκτελέστηκε στις 31 Οκτωβρίου 2018Το χρονικό της δολοφονίας

Νεότερες πληροφορίες από την Ασφάλεια για την υπόθεση της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή, αναφέρουν οτι καταζητείται και δεύτερος Βούλγαρος για τη δολοφονία του επιχειρηματία.

Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησε ήδη έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου αδερφού του βούλγαρου εκτελεστή, ο οποίος συνελήφθη

ως ύποπτος για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 35χρονος, τον οποίο αναζητούν οι Αρχές, είναι Βούλγαρος με τουρκικές ρίζες.

Μετά τον εντοπισμό του 30χρονου, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή στο Πανόραμα Βούλας, οι αστυνομικοί ψάχνουν και τον κατά πέντε χρόνια μεγαλύτερο αδερφό του.

Το χρονικό της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή

Ο Γιάννης Μακρής εκτελέστηκε στις 31 Οκτωβρίου 2018 ενώ τα παιδιά του ήταν μέσα στο σπίτι του ζευγαριού στο Πανόραμα της Βούλας και η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα συμμετείχε σε επίδειξη μόδας.

Κλειστό κύκλωμα κατέγραψε το σοκαριστικό περιστατικό.

Σύμφωνα με τις αυστραλιανές αρχές, ο 56χρονος είναι ηγετικό μέλος συμμορίας μοτοσικλετιστών, με εμπλοκή σε εμπόριο ναρκωτικών, απόπειρες δολοφονίας και μάχες σώμα με σώμα στους δρόμους. Μάλιστα θεωρούν πως είναι ένας από τους προέδρους των Κομαντσέρος, αλλά αυτοεξορίστηκε στο Ντουμπάι και στην Αθήνα από το 2013.

Οι αρχές θεωρούν ότι έχει ανοιχτούς λογαριασμούς και κόντρες με άλλα μέλη της συμμορίας, σε ένα ιδιότυπο πόλεμο εξουσίας, που εξελίσσεται μεταξύ εκείνου και ενός άλλου ηγετικού στελέχους της συμμορίας, κάτι που στην πραγματικότητα οδήγησε σε απόπειρες δολοφονίας στην Αυστραλία, ενώ η κόντρα έχει μεταφερθεί και σε άλλα κράτη.

Για τους αυστραλούς αστυνομικούς το κίνητρο τής βομβιστικής επίθεσης στη Γλυφάδα έχει σχέση με τον πόλεμο στη συμμορία.

Ο 56χρονος επιχειρηματίας έχει ογκοδέστατο φάκελο στην Αυστραλία. Τον εμπλέκουν με εμπόριο ναρκωτικών, ακόμα και με απάτες στην αγοραπωλησία ακινήτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα