Δημήτρης Σούλτας: Μυροβλύτες και μυροβλήτα

*** Η Κατερίνα Παπακώστα διεγράφη γιατί άφησε αιχμές κατά του Άδωνη. Ο αντιπρόεδρος πάντως έδωσε την άδεια στον πρόεδρο Κυριάκο να την διαγράψει αυτός. Ενδεχομένως να του παραχωρήσει και το κυλικείο στην Πειραιώς.

*** Ο Διώτης καταδικάστηκε για τη λίστα Λαγκάρντ σε 10 χρόνια φυλάκιση με αναστολή. Η Ηριάννα και ο Περικλής προλαβαίνουν να αλλάξουν τα επώνυμά τους ή να εμπλακούν σε κάποια λίστα (Λαγκάρντ κατά προτίμηση) ώστε να έχουν σίγουρη την αναστολή.

*** Βίγκαν αναρχικοί έσπασαν την τζαμαρία κρεοπωλείου, καταγγέλλοντας τον ιδιοκτήτη ως χασάπη. Μας έχουν καταλάβει οι Μόντυ Πάιθον

και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι.

*** Ο Σόιμπλε αρνήθηκε ότι πρότεινε Grexit, αρνήθηκε ότι ζήτησε περικοπές συντάξεων, αρνήθηκε ελάφρυνση του χρέους. Μισή ώρα να διαρκούσε ακόμα η συνέντευξη και θα έφτανε να αρνηθεί ότι τον λένε Βόλφγκανγκ.

*** Αμερικάνοι επιστήμονες αμφισβητούν την ψυχική υγεία του Ντόναλντ Τραμπ. Καιρός τώρα να ασχοληθούν και με την ψυχική υγεία των ψηφοφόρων του.

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το αστυνομικό τμήμα της Πεύκης μετά την καταδρομική επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους. Μίλησε για την «επίσκεψη» των δραστών. Προφανώς θα βρέθηκαν ίχνη φύλλων από το γαλακτομπούρεκο που έφεραν οι «επισκέπτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα