Δημήτρης Σούλτας: Ευτυχισμένο το 1951

*** Οι Αμερικανοί περιμένουν να δουν το εντυπωσιακό φαινόμενο της ολικής έκλειψης ηλίου, όταν εδώ και μήνες, μετά την εκλογή Τραμπ, ζουν το ακόμα εντυπωσιακότερο φαινόμενο της ολικής έκλειψης λογικής.

*** “Προδομένοι» νοιώθουν από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο Έλληνες “πατριώτες” που αν δεν έπαιζε στο NBA θα τον αποκαλούσαν «λάθρο» που πρέπει να ξεκουμπιστεί από τη χώρα.

*** Το φιλελέ μέτωπο πιστεύει ότι ζούμε σε ένα σταλινικό καθεστώς, πράγμα που αποδεικνύει ότι ακόμα και μια ήπια ζέστη μπορεί να προκαλέσει ανεξέλεγκτα παραληρήματα.

***

Η κυβέρνηση υπόσχεται έξοδο από τα μνημόνια, αλλά επειδή η εποπτεία των δανειστών συνεχίζεται δια νόμων και μετά το τέλος των δανειακών συμβάσεων, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όρους που χρησιμοποιούν επιτυχώς οι νυχούδες. Θα λέμε το μνημόνιο ημιμόνιμο.

*** Επέστρεψε από τις διακοπές του ο Βασίλης Κικίλιας και έτσι ανανεωμένος μπορεί να προσφέρει και πάλι άφθονο γέλιο στους σκληρά δοκιμαζόμενους Έλληνες.

*** Ο Ιαβέρης σύγκρινε τους Έλληνες οδηγούς με τους τρομοκράτες του ISIS λέγοντας ότι «αυτοί τουλάχιστον ξέρουν ότι το όχημα τους σκοτώνει». Έτσι θα εξοντώσουμε τους τρομοκράτες. Θα τους βάλουμε να ακούν συνεντεύξεις από την Ελλάδα και δεν μπορούν να οδηγήσουν από το ασταμάτητο γέλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα