Υπό οκταήμερη κράτηση 34χρονος για υπόθεση ναρκωτικών

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 34χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε κοινότητα της Επαρχίας Λεμεσού, μετά τον εντοπισμό κάνναβης στον αυτοκίνητο και στην οικία του.

Ο 34χρονος, που παραδέχθηκε την κατοχή των ναρκωτικών, προσπάθησε να διαφύγει όταν μέλη της ΥΚΑΝ επιχείρησαν να τον ελέγξουν, ωστόσο ανακόπηκε όταν το όχημα του συγκρούστηκε με περιπολικό.

Τα μέλη

της ΥΚΑΝ διενήργησαν έρευνα στο αυτοκίνητο, εντός του οποίου ανεβρέθηκε ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους ενός κιλού, καθώς επίσης αριθμός κινητών τηλεφώνων και χρηματικό ποσό, τα οποία κατασχέθηκαν.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 34χρονου βάσει Δικαστικού εντάλματος έρευνας, όπου εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους 730 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό και αριθμός κινητών τηλεφώνων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Στη συνέχεια ερευνήθηκε, βάσει Δικαστικού εντάλματος έρευνας, κατοικία οικείου προσώπου του 34χρονου, στην παρουσία του ιδιοκτήτη της οικίας καθώς και του 34χρονου. Κατά την έρευνα εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο κατασχέθηκε.

Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του, σε σχέση με υπόθεση παράνομης εισαγωγής, χρήσης, κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο καθώς και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα