Δημήτρης Σούλτας: Allienελληνίδες, Allienέλληνες

*** Μετά το περιστατικό με τους εξωγήινους ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέγραψε νέο ρεκόρ δημοφιλίας. Σύμφωνα με δημοσκόπηση του ΠΑΜΑΚ στο Άλφα του Κενταύρου εμφανίζεται καταλληλότερος για πρωθυπουργός με ποσοστό 244%.

*** Η φήμη ότι ο Βασίλης Λεβέντης ντύνεται τα βράδια Μητροπολίτης Πειραιώς και αφορίζει τους άπιστους

δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, αλλά βρίσκεται πολύ κοντά στην πραγματικότητα.

*** Σύντομα έρχεται στη Βουλή νόμος που θα επιτρέπει τη θεραπευτική χρήση της κάνναβης. Ήδη οι εξωγήινοι έχουν κατακλείσει τον Υμηττό με τζιβάνες.

*** Το ΔΝΤ λέει ότι δεν θα πιάσουμε τους στόχους για τα πρωτογενή πλεονάσματα. Δεν διευκρίνισε πάντως πόσους συνταξιούχους πρέπει να εκτελέσουμε για να τα πιάσουμε.

*** Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου αναφερόμενος σε «χωράφι» της Εκκλησίας, το οποίο θέλει να κάνει ξενοδοχειακό συγκρότημα, αλλά οι αρχαιολόγοι έχουν σταματήσει το έργο, είπε ότι «Ο Θεός δεν σώζει κανέναν δωρεάν». Με αγωνία οι πιστοί περιμένουν τον τιμοκατάλογο ώστε να προγραμματίσουν τη σωτηρία τους.

*** Κυβέρνηση και Ν.Δ. συγκρούστηκαν με ανακοινώσεις όπου περιέχονταν οι ατάκες «πετάει- πετάει ο Τσίπρας» και «τι πίνει η κυβέρνηση και δεν μας δίνει» γεγονός που δείχνει ότι στα λεξικά που υπάρχουν και στα δύο κόμματα στο λήμμα «συναίσθηση» έχει πέσει καφές και κανείς δεν μπορεί να διαβάσει την ερμηνεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα