Αναβολή τελετής για Σπυράκη – Πένθος στη ΝΔ για την εκτέλεση Ζαφειρόπουλου

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο, Παρασκευή παρουσίαση του νέου επικοινωνιακού επιτελείου της ΝΔ, λόγω της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

«Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για τη στυγνή δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου. Άξιος δικηγόρος, διακεκριμένο στέλεχος της Ν.Δ. και πολύ καλός φίλος», αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter.

Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για τη στυγνή δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου.Άξιος

δικηγόρος, διακεκριμένο στέλεχος της Ν.Δ. & πολύ καλός φίλος

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 12 Οκτωβρίου 2017

Παράλληλα, τη θλίψη τους εκφράζουν στη ΝΔ για το χαμό του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο πατέρας του οποίου, Νώντας Ζαφειρόπουλος, υπήρξε επί σειρά ετών βουλευτής και στέλεχος του κόμματος.

«Συγκλονισμένος από τη δολοφονία του καλού μου φίλου και άξιου δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Δεν υπάρχουν λόγια», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Συγκλονισμένος απο τη δολοφονία του καλού μου φίλου και άξιου δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Δεν υπάρχουν λόγια..

— Lefteris Avgenakis (@l_avgenakis) 12 Οκτωβρίου 2017

«Οργή και οδύνη για την δολοφονία του αγαπημένου φίλου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Ειλικρινά δεν μπορώ να το πιστέψω», σημειώνει στο Twitter ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Οργή και οδύνη για την δολοφονία του αγαπημένου φίλου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Ειλικρινά δεν μπορώ να το πιστέψω

— Varvitsiotis Milt. (@MVarvitsiotis) 12 Οκτωβρίου 2017


«Είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος από τη στυγνή δολοφονία του καλού μου φίλου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του», γράφει στο Twitter ο Βασίλης Κικίλιας.

Είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος από τη στυγνή δολοφονία του καλού μου φίλου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) 12 Οκτωβρίου 2017


«Η σκέψη μας βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Η Πολιτεία πρέπει άμεσα να διαλευκάνει την στυγνή δολοφονία», σημειώνει στο Twitter ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης.

Η σκέψη μας βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Η Πολιτεία πρέπει άμεσα να διελευκάνει την στυγνή δολοφονία.

— Giorgos Patoulis (@George_Patoulis) 12 Οκτωβρίου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα