Δικηγόρος Ζακ για το νέο βίντεο ντοκουμέντο – «Καταρρίπτεται το σενάριο περί ληστείας» (video)

«Είναι σαφές τώρα πια καταρρίπτεται το σενάριο το αρχικό, περί ληστείας, κλοπή ή και οποιασδήποτε επιθετικής ενέργειας από τη μεριά του Ζακ Κωστόπουλου»Η δικηγόρος δηλώνει σίγουρη ότι υπάρχουν κι άλλα βίντεοΟι τρεις άνδρες που φαίνονται στο βίντεο δεν έχουν παρουσιαστεί για να καταθέσουνΚαταγγέλλει ότι η έρευνα για τον θάνατο του Ζακ εξελίσσεται πολύ αργά

Για το νέο βίντεο που είδε την Τετάρτη το φως της δημοσιότητας και καταγράφει τον Ζακ Κωστόπουλο λίγο πριν από τον θάνατό του μίλησε το πρωί στην ΕΡΤ

η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Άννυ Παπαρρούσου.

Το νέο βίντεο σχετικά με την υπόθεση θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου καταρρίπτει τους ισχυρισμούς για «απόπειρα ληστείας», αλλά και αυτούς περί «επικίνδυνης συμπεριφοράς» και «κατάστασης αμόκ». Οι τρεις άνδρες που φαίνονται στο βίντεο δεν έχουν παρουσιαστεί για να καταθέσουν.

«Είναι σαφές τώρα πια καταρρίπτεται το σενάριο το αρχικό, περί ληστείας, κλοπή ή και οποιασδήποτε επιθετικής ενέργειας από τη μεριά του Ζακ Κωστόπουλου και αναδύεται μια άλλη πραγματικότητα, μάλλον εκφοβισμού του η οποία θα αναλυθεί με κάθε λεπτομέρεια», σημείωσε χαρακτηριστικά η δικηγόρος της οικογένειας.

«Η πορεία του δεν ήταν σε καμία περίπτωση ενός κλεφτή», ανέφερε στη συνέχεια και αναφερόμενη στα πρόσωπα που φαίνονται, είπε ότι πρέπει «να αναζητηθούν, να ταυτοποιηθούν και να καταθέσουν στον ανακριτή. Φαίνεται να παίζουν και κάποιο ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης».

Μάλιστα, δηλώνει σίγουρη ότι υπάρχουν κι άλλα βίντεο και διατυπώνει το ερώτημα «ποιος τα έχει και γιατί δεν τα εισφέρει στην ανάκριση προκειμένου να έχουν την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης».

Παράλληλα, αναφορικά με την εξέλιξη στη διερεύνηση δήλωσε ότι «εξελίσσεται πάρα πολύ αργά, περίεργα αργά δεν έχουμε τα δεδομένα που θα έπρεπε να είχαμε, όπως συμβαίνει σε όλες στις δικογραφίες και σύμφωνα τη συνήθη κίνηση των δικογραφίων που εξετάζονται στο επίπεδο της ανάκρισης».

Keywords
Τυχαία Θέματα