Δείτε τις απολαυστικές σκηνές από τις πρόβες των γυρισμάτων του La La Land (video)

Περιμένοντας τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ, ήρθε η ώρα να πάρουμε μία γεύση και από τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες των ταινιών του Hollywood.

Η εφημερίδα USA Today δημοσίευσε βίντεο από τις πρόβες της ταινίας La La Land, η οποία αναμένεται να σαρώσει στα φετινά Όσκαρ.

Στο

εν λόγω βίντεο απολαμβάνουμε την κλασσική πλέον σκηνή με το μποτιλιάρισμα των αυτοκινήτων.

Η σκηνή υπήρχε στο σενάριο της ταινίας από την αρχή, αλλά όχι απαραίτητα στην… αρχή της ταινίας.

Σε ένα πρώτο cut ήταν τοποθετημένη σε διαφορετικό σημείο του φιλμ και μάλιστα κάποια στιγμή ο Σαζέλ σκεφτόταν να αφαιρέσει εντελώς την σεκάνς από το φιλμ.

Κάτι που θα ήταν κρίμα αφού είναι απλά υπέροχη, αλλά η αλήθεια είναι πως όπως μοιάζει άλλωστε δεν ήταν πολύ εύκολο να γυριστεί.

Οπως λέει ο σκηνοθέτης «είχαμε κατορθώσει να κλείσουμε τον αυτοκινητόδρομο για μισή μέρα λίγες εβδομάδες πριν την μέρα που θέλαμε να γυρίσουμε την σκηνή. Ήμασταν σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά γιατί είχαμε γυρίσει ήδη μια πρόβα σε ένα πάρκινγκ με το iPhone μου. Αλλά όταν κάναμε την γενική στον αυτοκινητόδρομο, ήταν μια καταστροφή. Ο γερανός με την κάμερα δεν μπορούσε να επαναλάβει τις κινήσεις του iPhoneΗ χορογραφία έμοιαζε διαφορετική, η κλίση του οδοστρώματος δημιουργούσε μια σειρά από άλλα προβλήματα. Όλα ήταν πιο δύσκολα. Χρειάστηκε να κάνουμε κάμποσες αλλαγές και διορθώσεις πριν πάμε το τελικό πλάνο».

Keywords
Τυχαία Θέματα