Μπορεί το πορνό να ωφελήσει μια σχέση; – Η άποψη ενός ψυχολόγου

Τελικά το πορνό ωφελεί ή δημιουργεί προβλήματα σε μια σχέση; Όπως υποστηρίζει ο ψυχολόγος Dr Ari Tuckman, η σχέση γίνεται πιο υγιής όταν ένα ζευγάρι συζητά για το πορνό που βλέπει ένας από τους δύο ή όταν και οι δύο παρακολουθούν μαζί βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με τον Tuckman, όπως αναφέρει η Daily Mail, οι ανοιχτές συζητήσεις για τη χρήση πορνό, αντί για τις αλληλοκατηγορίες, μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη περαιτέρω οικειότητας σε μια σχέση.

Πάντως ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι διαμάχες γύρω από το πορνό – το οποίο βλέπουν 30,000 άνθρωποι ανά δευτερόλεπτο σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε η Online MBA και δημοσίευσε την περσινή χρονιά το Gizmodo – συχνά υποδηλώνουν κάποιο βαθύτερο πρόβλημα, ενώ η συζήτηση γύρω από αυτό μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού.

Ενδεχομένως η συζήτηση αυτή να είναι αρκετά δύσκολη, όμως αν ξεκινήσει, τότε θα είναι πιο εύκολο για τον καθένα να μιλήσει για όσα αισθάνεται, φτάνοντας ακόμα και στη λύση ενός προβλήματος, αν λόγου χάρη ο ένας από τους δύο προτιμά να βλέπει πορνό από το να κάνει σεξ με τον/ την σύντροφό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα