Μπάσκετ – ΑΕΚ: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Χάντερ

H εικόνα του Βινς Χάντερ να πέφτει στο παρκέ σφαδάζοντας από τους πόνους λίγα δευτερόλεπτα πριν από την λήξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, τρόμαξε πολλούς, αλλά, ευτυχώς ο αμερικανός σέντερ δεν έχει κάτι σοβαρό.

Η αδυναμία του Βινς Χάντερ να σταθεί στα πόδια του, καθώς μεταφερόταν υποβασταζόμενος εκτός αγωνιστικού χώρου επέφερε ανησυχία, οι γιατροί ήταν καθησυχαστικοί, ενώ τους δικαίωσαν και οι εξετάσεις.

Όπως ενημέρωσε η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ,

ο Χάντερ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στην Ευρωκλινική Αθηνών, προεξάρχοντος του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, δόκτορα Ηρακλή Πατσόπουλου, η οποία έδειξε «επιδείνωση της προϋπάρχουσας κήλης του προτελευταίου δίσκου της οσφυικής μοίρας με εντονότατο σπασμό τετραγώνου οσφυικού και ιερονωταίων δίχως κινητικά ελλείμματα».

Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον μία εβδομάδα, συνεπώς θα χάσει σίγουρα τον επόμενο αγώνα της ΑΕΚ για την Basket League με τον Πανιώνιο (29/12, 19:00) και θα γίνει προσπάθεια να προλάβει το επόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 12η αγωνιστική (6/1, 19:30), αλλά και το ματς με την Μπάμπεργκ στη Γερμανία για το Basketball Champions League (8/1, 21:00).

Πηγή: sport24.gr

Φωτογραφίες: intime.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα