Δημήτρης Σούλτας: Του Χριστούλη και του Πατούλη

*** Ανάστατες ξύπνησαν οι αγορές μετά τη μάχη Πατούλη εναντίον Πατούλη στο Μαρούσι. Ανησυχίες ότι η τιμή του χρυσού θα φτάσει σε ιστορικά υψηλά.

*** Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος βγήκε στους δρόμους και μετρά τα Σαββατοκύριακα πόσα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι κλειστά. Σε λίγο θα ανέβει στο βουνό (στον Παρνασσό

κατά προτίμηση, που έχει και χιονοδρομικό) και θα αρχίσει το αντάρτικο πόλης κατά των κομμουνιστών.

*** Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει Γιάννη Μώραλη στον Πειραιά, γιατί είναι γνωστή η απόφαση του κόμματος να στηρίζει ανεξάρτητους υποψήφιους, που το όνομα τους δεν έχει συνδεθεί με κανένα πολιτικό ή επιχειρηματικό συμφέρον.

*** Φήμες λένε ότι στα παιδιά που πήγαν να πουν τα κάλαντα στον Ηarry Θεοχάρη, ο πολιτικός απάντησε: «Μπορείτε να έρθετε αύριο, γιατί δεν θυμάμαι αν η θέση του κόμματος είναι υπέρ ή κατά των καλάντων:»

*** Ο Άδωνις Γεωργιάδης αντέδρασε στην ανάρτηση του Δημήτρη Παπαδημούλη, που έλεγε ότι ο Ιησούς και η οικογένεια του ήταν πρόσφυγες. Για την ακρίβεια θα αντιδρούσε για οποιονδήποτε χαρακτηριζόταν πρόσφυγας. Για τον ίδιο και τους ομοϊδεάτες του υπάρχουν μόνο «λάθρο».

*** Το Αμερικάνικο Δημόσιο κατέβασε ρολά, γιατί ο Τραμπ, θέλει χρηματοδότηση για το Τείχος του. Προτείνω να το δεχτούν με την προϋπόθεση να χτίσουν τον ίδιο μέσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα