Απολύθηκε η ποδηλάτισσα που έκανε άσεμνη χειρονομία στον Τραμπ

Η Τζούλι Μπρίσκμαν η αμερικανίδα ποδηλάτισσα που έγινε viral επειδή σήκωσε το μεσαίο της δάχτυλο στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, έμεινε άνεργη και όπως δηλώνει, αιτία είναι αυτή της η κίνηση.

Η Μπρίσκμαν, πρώην μέλος της ομάδας μάρκετινγκ στην εταιρία Akima LLC, οδηγούσε το ποδήλατό της όταν το προεδρικό αυτοκίνητο πέρασε από το δρόμο. Εκείνη τότε προέβη στην άσεμνη χειρονομία.

“Ήταν ο τρόπος που ένιωθα. Είμαι θυμωμένη, αγανακτισμένη” σχολίασε τότε.

Lone cyclist responds to @POTUS motorcade

shortly after departing Trump National Golf Club in Sterling, Va. (Photo: @b_smialowski/@AFP) pic.twitter.com/MKM1kVIyTY

— Steve Herman (@W7VOA) 29 Οκτωβρίου 2017

Σύμφωνα με το CNN, η γυναίκα απολύθηκε από την εργασία της, καθώς το θέμα πήρε τεράστια δημοσιότητα. Όπως αναφέρει, της εξήγησαν πως παραβίασε την πολιτική της εταιρίας αναφορικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ίδια πάντως αποκαλύπτει πως δούλευε στο συγκεκριμένο πόστο μόλις για εξήμισι πριν το περιστατικό. “Περίμενα πως το θέμα θα έφτανε στην εταιρία μου τελικά σχολιάζει.

Η Μπρίκσμαν δηλώνει αγανακτισμένη με την προσπάθεια αποδόμησης του συστήματος υγείας, από τον Τραμπ, αλλά και την αδιαφορία, που όπως λέει, επιδεικνύει για το γεγονός πως 500 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Λας Βέγκας.

“Λευκοί ακροδεξιοί κάνουν πορεία και χτυπούν κόσμο στο Σάλροτσβιλ και εσύ τους αποκαλείς καλούς ανθρώπους” σχολιάζει χαρακτηριστικά.

(ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα