Αποκαλύψεις για τη μαφιόζικη εκτέλεση Στεφανάκου – Τι φοβάται η ΕΛ.ΑΣ.

Φόβοι της ΕΛ.ΑΣ. για ξέσπασμα πολέμου μεταξύ των «νονών» της νύχτας μετά τη δολοφονία ΣτεφανάκουΟι εκτελεστές γνώριζαν κάθε κίνηση του θύματός τουςΒίντεο – ντοκουμέντο λίγες στιγμές μετά από την εκτέλεση

Εξονυχιστικές είναι οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δολοφόνων του Βασίλη Στεφανάκου, ο οποίος εκτελέστηκε με 29 σφαίρες από Καλάσνικοφ.

Οι αρχές επικεντρώνουν τώρα το ενδιαφέρον τους στις τελευταίες επαγγελματικές δραστηριότητες του Στεφανάκου, οι οποίες ενδεχομένως να ενόχλησαν κάποιους.

Δείτε επίσης: Φόβοι για ξέσπασμα πολέμου στη «νύχτα» από την ΕΛ.ΑΣ. – Ποιοι ήθελαν

νεκρό τον Στεφανάκο;

Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες εκτιμούν ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν καλάσνικοφ, το οποίο και άδειασαν στον Στεφανάκο γιατί γνώριζαν ότι το αυτοκίνητό του ήταν θωρακισμένο και ήθελαν να είναι σίγουροι ότι θα τον αποτελειώσουν.

Παράλληλα, έχουν ανοίξει παλιές δικογραφίες για να εντοπίσουν οι αρχές τα άτομα με τα οποία είχε ανοιχτούς λογαριασμούς το θύμα και δεν αποκλείεται τα άτομα αυτά να κληθούν για κατάθεση.

Βίντεο – ντοκουμέντο λίγες στιγμές μετά από την εκτέλεση

Bίντεο – ντοκουμέντο δείχνει τους δράστες να τρέπονται σε φυγή, λίγες στιγμές μετά το μαφιόζικο χτύπημα έξω από την εταιρεία που διατηρούσε ο Στεφανάκος. Στο βίντεο που έχει τεθεί στο “μικροσκόπιο” των αρχών φαίνονται δύο άτομα που επιβαίνουν σε μία μοτοσικλέτα λευκού χρώματος η οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες, κατευθύνθηκε προς την Ελευσίνα. Η πινακίδα του δίκυκλου “μαρτυρά” ότι είχε κλαπεί πριν από ένα μήνα από την περιοχή της Ηλιούπολης.

Δείτε επίσης: Βίντεο – ντοκουμέντο λίγες στιγμές μετά από την εκτέλεση Στεφανάκου (εικόνες – video)

Δείτε επίσης: Δολοφονήθηκε στο Χαϊδάρι ο Βασίλης Στεφανάκος – Τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ (εικόνες)

Keywords
Τυχαία Θέματα