Από τη δουλειά του γύριζε ο 18χρονος που σκοτώθηκε στην Κρήτη – Ο διάλογος με τη μητέρα του

Το τροχαίο συνέβη λίγα μόλις μέτρα έξω από το σπίτι τουΗ μητέρα του είχε προσφερθεί να πάει να τον παραλάβει, μιας και αυτός εργαζόταν όλη τη νύχτα«Αύριο» το τελευταίο αντίο

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Κρήτης μετά το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής και στέρησε τη ζωή από ακόμη ένα νεαρό άτομο.

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στος φως της δημοσιότητας είναι τραγικές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες απο τα τοπικά ειδησεογραφικά

μέσα ο 18χρονος που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, γύριζε από τη δουλειά του εξαντλημένος, ενώ το τροχαίο συνέβη λίγα μόλις μέτρα έξω από το σπίτι του.

Ο 18χρονος Μιχάλης Λαζανάκης από τον Αμπελούζο «πλήρωσε» με τη ζωή του την απόφασή του να βγάλει κάποιο χαρτζιλίκι, δουλεύοντας αυτό το καλοκαίρι σε κέντρο κοινωνικών εκδηλώσεων στην περιοχή της Μεσαράς.

Τραγική λεπτομέρεια το γεγονός ότι ο άτυχος νέος είχε μιλήσει περίπου στις 7.00 το πρωί με τη μητέρα του στο τηλέφωνο κι εκείνη είχε προσφερθεί να πάει να τον παραλάβει, μιας και αυτός εργαζόταν όλη τη νύχτα.

Ο Μιχάλης όμως δεν δέχτηκε υποστήριξε ότι βρισκόταν σε καλή κατάσταση για να οδηγήσει μέχρι το σπίτι.

Οι γονείς, τα 3 αδέρφια, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη στις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας, στη γενέτειρά του τον Αμπελούζο.

Keywords
Τυχαία Θέματα