Ανατρέπουμε 5 πολύ… λανθασμένες αντιλήψεις για το σεξ

Για χρόνια οι ταινίες του Χόλιγουντ αναπαράγουν μύθους για το σεξ που αν δεν μας έχουν στοιχειώσει, με κάποιον τρόπο μας έχουν επηρεάσει. Και επειδή εμείς ενδιαφερόμαστε για την ψυχική σας υγεία – και για το καλό της σχέση σας – σας παρουσιάζουμε τις 5 πιο λανθασμένες αντιλήψεις για το σεξ, απλά για να δείξουμε ότι δεν ισχύουν.

Το προφυλακτικό που μπαίνει μαγικά όταν φυσικά το σεξ δεν γίνεται στο κρεβάτι, αλλά στο ασανσέρ, στην τουαλέτα, σε σκάλες, κ.λπ. χωρίς καμία απολύτως δυσκολία.

Το σεξ στα όρθια που γίνεται παιχνιδάκι. Με έναν μαγικό τρόπο χωρίς αυτός να παθαίνει λουμπάγκο ή έστω να λαχανιάζει, το σεξ στα όρθια γίνεται με εκπληκτική ευκολία, τόσο που μένεις να σκέφτεσαι «εγώ τι ακριβώς κάνω λάθος;». Η απάντηση είναι «τίποτα» απλά αυτά δεν γίνονται, εκτός αν ο άλλος είναι αθλητής βαρέων βαρών.

Αλλάζουν στάσεις με απίστευτη ευκολία. Και μάλιστα η στάση για την οποία δεν έχουν συνεννοηθεί καν είναι βγαλμένη από τις σελίδες με τις πιο δύσκολες στάσεις του Κάμα Σούτρα.

Δεν υπάρχουν τα προκαταρκτικά πουθενά. Και ακόμα χειρότερα, χωρίς προκαταρκτικά η πρωταγωνίστρια φτάνει στον οργασμό στο πι και φι.

Ο ταυτόχρονος οργασμός είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Δεν υπάρχει σεξουαλική πράξη που να μην καταλήγει σε ταυτόχρονο οργασμό και μάλιστα χωρίς προκαταρκτικά, όπως είπαμε και παραπάνω. Γιατί εσείς άραγε να χρειάζεστε χρόνο για να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον και να συνειδητοποιήσετε τι αρέσει στον καθένα;

Keywords
Τυχαία Θέματα