Αναμνηστική φωτογραφία τάξης με… ναζιστικό χαιρετισμό (εικόνες – video)

Σάλο έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνική δικτύωσης μια αναμνηστική φωτογραφία μαθητών από το Τέξας, οι οποίοι σήκωσαν τα χέρια τους προχωρώντας σε ναζιστικό χαιρετισμό.

Στις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο twitter τα σχόλια ποικίλουν ενώ ένας μαθητής ισχυρίστηκε ότι «κάποιοι λευκοί μαθητές έκαναν τον ναζιστικό χαιρετισμό».

Ο Lee ισχυρίστηκε επίσης ότι ο αδερφός του είναι ένας ανώτερος στο Cypress Ranch και ήταν εκεί όταν συνέβη το περιστατικό αλλά δεν ήταν στις

φωτογραφίες.

Ένα ακόμη σύντομο βίντεο που δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα Dallas Morning News την Πέμπτη δείχνει επίσης ότι αρκετοί μαθητές σήκωσαν τα χέρια τους κατά τη διάρκεια της αναμνηστικής φωτογραφίας.

Ο διευθυντής του σχολείου δήλωσε εξαιρετικά απογοητευμένος με τις ενέργειες που έγιναν από ορισμένους μαθητές.

Στη δήλωσή του στο BuzzFeed News είπε επίσης: «Πρέπει να γνωρίζετε ότι έχουμε κατανοήσει τη σοβαρότητα του περιστατικού και έχουμε λάβει τα κατάλληλα μέτρα».

Σε μια επιστολή προς τους γονείς, ο κύριος Bob Hull είπε ότι το σχολείο είχε διεξάγει μια έρευνα, για να βρεθούν οι εμπλεκόμενοι μαθητές και να τιμωρηθούν ανάλογα.

«Αρκετοί από τους μαθητές έκαναν κακή επιλογή επιδεικνύοντας ανάρμοστες χειρονομίες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Δυστυχώς, πολλές από αυτές τις εικόνες έχουν μοιραστεί σε social media. Αυτό είναι εξαιρετικά απογοητευτικό δεδομένου ότι αυτό δεν είναι μια ακριβής αναπαράσταση του μαθητικού μας σώματος», καταλήγει η δήλωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αναμνηστική,anamnistiki