Δείτε πως είναι σήμερα «το ωραιότερο κορίτσι του κόσμου» (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Η Thylane Blondeau προκάλεσε παγκόσμια αίσθηση και αντιδράσεις το 2011 όταν στα 10 της χρόνια συμμετείχε σε προκλητικές φωτογραφήσεις μόδας, όπως αυτές για τη γαλλική Vogue και τις καμπάνιες του Jean Paul Gaultier.

Είχε κερδίσει δικαίως τον τίτλο του ομορφότερου κοριτσιού στον κόσμο, μιας και η εμφάνιση της ήταν τέλεια. Μακριά ξανθιά

μαλλιά, γαλανά μάτια, σαρκώδη χείλη και παιδική αθωότητα. Μία αθωότητα όμως που δεν σεβάστηκε η παγκόσμια βιομηχανία της μόδας, καθώς το 10χρονο κοριτσάκι πόζαρε με γυναικεία ρούχα και μακιγιάζ. Γεγονός που θεωρήθηκε και ήταν προκλητικό καθώς ήταν υπερβολικά σέξι για την ηλικία της.

Κόρη του Γάλλου ποδοσφαιριστή Patrick Blondeau και του μοντέλου-παρουσιάστριας Véronika Loubry, η Thylane είναι πλέον 16 χρονών και ζει μια δεύτερη περίοδο διασημότητας. Σήμερα είναι μια πανέμορφη κοπέλα που ξεκινά καριέρα στον κινηματογράφο και έχει φανατικό κοινό στα social media, με 600.000 followers.

Συνεχίζει ακόμα το μόντελινγκ, μάλιστα εκπροσωπείται από το ίδιο πρακτορείο που μετέτρεψε σε τοπ μόντελ τη Gigi Hadid. H Thylane είναι κολλητή φίλη με την κόρη της Σίντι Κρόφορντ, Kaia, και πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε στο instagram ότι θα είναι το μοντέλο στη νέα φωτογράφηση των Dolce & Gabbana.

ανήλικο μοντέλοThylane Blondeauωραιότερο κορίτσι του κόσμουInstagramHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα