Αμερικανός πολίτης: Το διάταγμα Τραμπ «σκότωσε» την άρρωστη μητέρα μου στο Ιράκ (video)

Αμερικανός πολίτης με Ιρακινή καταγωγή κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ για τον θάνατο της 75χρονης μητέρας του, στην οποία απαγορεύτηκε η είσοδος στις ΗΠΑ με σκοπό να συνεχίσει την πολύ κρίσιμη, για την ίδια της τη ζωή, θεραπευτική αγωγή σε αμερικάνικο νοσοκομείο.

Ο Mike Hager, πολίτης των ΗΠΑ με καταγωγή από το Ιρακ μιλώντας στα αμερικάνικα ΜΜΕ

ανέφερε ότι αναγκάστηκε να πάει στο Ιράκ για να φέρει την 75χρονη μητέρα του στις ΗΠΑ ώστε να συνεχίσει τη θεραπευτική της αγωγή.

Η μητέρα του, μόνιμη κάτοικος των ΗΠΑ, ζούσε στην Αμερική από το 1995. Όταν όμως η ίδια προσπάθησε να πετάξει από το Ιρακ με προορισμό τις ΗΠΑ, της αρνήθηκε η είσοδος στο αεροπλάνο λόγω του νέου διατάγματος του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Η 75χρονη γυναίκα πέθανε στο Ιράκ την επόμενη ημέρα.

«Ο Τραμπ κατέστρεψε την οικογένειά μου» , ανέφερε ο γιος της αδικοχαμένης μάνας και συνέχισε υποστηρίζοντας ότι: «Πιστεύω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ότι αν είχαν αφήσει την μητέρα μου να πετάξει προς τις ΗΠΑ, αυτή τη στιγμή θα καθόταν δίπλα μου χαμογελαστή. Η μητέρα μου πέθανε εξαιτίας του Τραμπ» κατέληξε o Hager οργισμένος στα αμερικάνικα ΜΜΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα