Άλλος ένας της ΝΔ που παραιτείται από τη διεκδίκηση αναδρομικών

Ένας ένας -με εξαιρετικά αργούς ρυθμούς βέβαια αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για 160 πρώην βουλευτές- π. βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι παραιτείται της διεκδίκησης των αναδρομικών από τον Μάρτιο του 2012.

Δείτε επίσης: Πολιτική θύελλα έχουν ξεσηκώσει οι προσφυγές για αναδρομικά

Ο λόγος για τον πρώην υφυπουργό και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Αναστάσιο Λιάσκο, ο οποίος όπως φαίνεται, είχε εκμεταλλευτεί τον νόμο του κόμματός του του 2008 και είχε σπεύσει να διεκδικήσει αναδρομικά μαζί με πολλούς άλλους «γαλάζιους» βουλευτές.

Δείτε επίσης: Αναδρομικά 50

εκατ. ευρώ αναμένεται να λάβουν 160 πρώην βουλευτές

«Με αφορμή σειρά δημοσιευμάτων που εμφανίζουν το όνομά μου στη λίστα των βουλευτών που έχουν κάνει προσφυγή στη Δικαιοσύνη για την καταβολή αναδρομικών, θα ήθελα να ενημερώσω ότι από τον Μάρτιο του 2012 έχω παραιτηθεί της προσφυγής», ανέφερε ο κ. Λιάσκος και πρόσθεσε:

Δείτε επίσης: Σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για αναδρομικά – “Χυδαία ψεύδη του Μητσοτάκη”

«Υπενθυμίζω, επίσης, ότι η παραίτηση της προσφυγής ήταν επιβεβλημένη, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός και τέως πρόεδρος του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, είχε θέσει την συγκεκριμένη προϋπόθεση απαραίτητη προκειμένου κάποιος να μπορεί να είναι υποψήφιος βουλευτής του κόμματός μας στις εθνικές εκλογές που ακολούθησαν».

Δείτε επίσης: Μόλις δύο «γαλάζιοι» βουλευτές απέσυραν προσφυγές για αναδρομικά

Keywords
Τυχαία Θέματα