Τηλεφώνημα συγγνώμης Παππά σε Χρηστίδη – Τέλος καλό όλα καλά

Ο Νίκος Παππάς κάλεσε τον Βασίλη Χρηστίδη για να του εξηγήσει πως δεν έχει κάτι μαζί του, μετά το… ξέσπασμα του έλληνα γκαρντ προς τον Θανάση Σκουρτόπουλο στην αναμέτρηση με τον ΓΣΛ Φάρο.

Δείτε επίσης: Ο Νίκος Παππάς μετά τον Σκουρτόπουλο «κάνει χειρονομία» στους δημοσιογράφους (εικόνα)

Ο 27χρονος παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods λίγες μέρες μετά τις κλήσεις της Εθνικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το «κόψιμό» του από την 24άδα αντιμετώπισε την ομάδα του ομοσπονδιακού

τεχνικού, Θανάση Σκουρτόπουλου, στο ματς του ΓΣΛ Φάρου με το «τριφύλλι». Μάλιστα, ύστερα από ένα τρίποντό του ο Παππάς γύρισε προς τον πάγκο της ομάδας της Λάρισας και φάνηκε να λέει στον έλληνα τεχνικό: «Πάρε τον Χρηστίδη, βλάκα. Πάρε τον Χρηστίδη».

Δείτε επίσης: ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ καλούν τον Παππά να ζητήσει συγγνώμη για την υβριστική ανάρτηση

Λίγες ώρες μετά το συγκεκριμένο περιστατικό ο Παππάς κάλεσε τον σέντερ του Άρη, για να του εξηγήσει πως δεν έχει κάτι μαζί του και ανέφερε το όνομά του πάνω στην ένταση της στιγμής. Για την ακρίβεια, ο 27χρονος γκαρντ εξήγησε στον νεαρό παίκτη των «κίτρινων» πως το περιστατικό δεν αφορούσε εκείνον.

Επιπλέον, ο Παππάς ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στον Χρηστίδη, δείχνοντας πως θέλει να λύσει με αυτό το τηλεφώνημα την παρεξήγηση που θα μπορούσε να δημιουργηθεί με τον 19χρονο σέντερ.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα