Ακόμα ένας στη λίστα – «Άκυρο» ρίχνει στον Τραμπ ο Moby

Τα συνεχόμενα «άκυρα» που έχει φάει από καλλιτέχνες πρέπει να μετράει ο Ντόναλντ Τραμπ, αφού δεν έχει καταφέρει να βρει άνθρωπο να παρευρεθεί στην τελετή ορκωμοσίας του, η οποία είναι σε λίγες μέρες.

Το τελευταίο «όχι» στον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ ήρθε από τον Moby, αφού όπως ανακοίνωσε στον λογαριασμό του στο Instagram δέχτηκε τηλεφώνημα προκειμένου να δώσει το παρών στην τελετή.

Σχολιάζοντας

με πολύ δηκτικό τρόπο, ο γνωστός μουσικός ανέφερε πως θα το έκανε και μάλιστα δωρεάν μόνο αν ο εκλεγμένος πρόεδρος δημοσίευε τα στοιχεία για την επιστροφή φόρων που είχε αναφερόμενος στην υπόθεση που είχε προκαλέσει αίσθηση προεκλογικά. Στο τέλος πρόσθεσε μάλιστα πως για την ψυχαγωγία των καλεσμένων θα επέλεγε να παίξει διασκευές των Public Enemy και του συνθέτη Stockhausen.

Hahahahaha, I was just asked by a booking agent if I would consider djing at one of the inaugural balls for #trump… Hahahahaha, wait, Hahahaha, really? I guess I’d DJ at an inaugural ball if as payment #trump released his tax returns. Also I would probably play public enemy and stockhausen remixes to entertain the republicans. I’m still laughing. Hahahaha. So #trump what do you think, I DJ for you and you release your tax returns?

A photo posted by moby XⓋX (@moby) on Jan 9, 2017 at 8:52am PST

Δεν έμεινε όμως εκεί, αφού θέλησε να δώσει συνέχεια στην πλάκα εις βάρος του Τραμπ, δίνοντας στη δημοσιότητα μέσω του Billboard τη λίστα της μουσικής που θα έπαιζε στο πάρτι της ορκωμοσίας.

Η πρόσκληση στον Moby προκαλεί έκπληξη καθώς ο μουσικός όχι μόνο είχε εκφραστεί υπέρ της Χίλαρι Κλίντον κατά την προεκλογική εκστρατεία των δύο υποψηφίων αλλά είχε χαρακτηρίσει τον Τραμπ «ψυχοπαθή».

Keywords
Τυχαία Θέματα