Αιχμές ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ: «Πείτε στον ελληνικό λαό τη θέση σας για την αξιολόγηση»

Επίθεση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της ΝΔ με αφορμή βίντεο που ανάρτησε η τελευταία, με δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών για το θέμα της αξιολόγησης.

Αναλυτικότερα, μεταξύ άλλων, το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αφήνει αιχμές για τη «κρυφή» συνάντηση Μητσοτάκη-Σόιμπλε και την καλεί να πάρει μία ξεκάθαρη θέση σχετικά με τις απαιτήσεις του ΔΝΤ

και την αξιολόγηση.

«Στην κρισιμότερη φάση της διαπραγμάτευσης για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης», σημειώνεται στην ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος, «η ΝΔ επέλεξε, αντί απαντήσεων, να αναρτήσει βίντεο-κοπτοραπτική με δηλώσεις στελεχών της κυβέρνησης. Δεν φτάνει που υπονομεύει τη διαπραγμάτευση εντός και εκτός των συνόρων της χώρας, έχει το θράσος να κάνει και βίντεο, ως άλλη μια απόδειξη του πολιτικού της εξευτελισμού. Τι είναι, όμως, αυτό που λείπει από το βίντεο της ΝΔ;», είναι το, ρητορικό, ερώτημα του ΣΥΡΙΖΑ που απαντά στη συνέχεια: «Φυσικά, αυτό που δεν τολμάει να εκστομίσει μπροστά στον ελληνικό λαό: τη θέση της αναφορικά με την αξιολόγηση.

Θα μας διαφωτίσει, επιτέλους, το κόμμα του Κ. Μητσοτάκη για τη θέση του σχετικά με τις παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ; Θα μας πει αν συμφωνεί με τις εκτιμήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας; Ή θα πάει στον κ. Σόιμπλε να κάνει καμιά παρουσίαση πίσω από κλειστές πόρτες;», είναι τα ερωτήματα που θέτει το κυβερνών κόμμα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα