Άγνωστοι μαχαίρωσαν πολίτες στη Φινλανδία – Τουλάχιστον ένας νεκρός (σκληρές εικόνες)

Επίθεση με μαχαίρι από άγνωστους δράστες έλαβε χώρα την Παρασκευή στη Φινλανδία. Τουλάχιστον ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες.

Η αστυνομία ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι πολλοί άνθρωποι μαχαιρώθηκαν στην πόλη Τούρκου της Φινλανδίας, προσθέτοντας πως ένα άτομο έχει συλληφθεί αφού πυροβολήθηκε στο πόδι από αστυνομικούς.

Παράλληλα, η αστυνομία αναζητεί και άλλους πιθανούς υπόπτους.

Οι αρχές έχουν αποκλείσει την περιοχή, στην Πλατεία Πουουτόρι-Μάρκετ και κάλεσαν τον κόσμο να αποφεύγει το κέντρο της Τούρκου.

Τουλάχιστον

ένας άνθρωπος σκοτώθηκε κατά την επίθεση, ενώ οκτώ άλλοι τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν σε νοσοκομεία.

Σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στον ιστότοπο φινλανδικής εφημερίδας διακρίνεται ένας νεκρός, πεσμένος στο έδαφος, καλυμμένος με ένα λευκό σεντόνι.

Μετά το αιματηρό περιστατικό οι αρχές της χώρας αποφάσισαν να αυξήσουν τα μέτρα ασφαλείας σε αεροδρόμια και σταθμούς τρένων και λεωφορείων.

«Η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην Τούρκου και τη συνεχιζόμενη αστυνομική επιχείρηση. Το υπουργικό συμβούλιο θα συνεδριάσει αργότερα σήμερα», έγραψε στο Twitter ο πρωθυπουργός, Γιούχα Σίπιλα.

Hallitus seuraa tiiviisti Turun tilannetta ja käynnissä olevaa poliisioperaatiota. Hallitus pitää myöhemmin tänään neuvottelun.

— Juha Sipilä (@juhasipila) 18 Αυγούστου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα